KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mart 2025 Cuma
°C

‘GİRİŞİMCİ İŞADAMI’ ÖDÜLÜ AYDIN BÜRKEK’E VERİLDİ

Bürkek, ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu’dan aldı.

‘GİRİŞİMCİ İŞADAMI’ ÖDÜLÜ AYDIN BÜRKEK’E VERİLDİ
15 NİSAN 2013 PAZARTESİ 07:47
0
3943
8
AA aa

Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile bilinen Time Dergisi, 10. yılında Türkiye'ye hizmet edenleri ödüllendirdi.

Okurlarının katılımı ile ödül alanları belirleyen Time Dergisi'nin ödül töreni Ankara Sürmeli Oteli'nde yapıldı. Tören; siyaset, iş ve medya dünyasını bir araya getirdi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam'ı Yılın Devlet Adamı seçen Time Dergisi, Yılın Bakanı olarak da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Enerji Bakanı Taner Yıldız'ı belirledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de Yılın Başarılı Siyasetçisi olarak ödül aldı.

Törende İstanbul Milletvekili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Çandır, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğulları ve Adana Milletvekili Ali Demirçalı'nın da aralarında bulunduğu isimler yılın milletvekili ödülüne layık görüldü.

Yılın valileri, belediye başkanları, bürokratları ve sivil toplum kuruluşlarının da ödüllerini aldığı programda Bingöllü İşadamlarından B.Bingölspor Eski Başkanı Aydın Bürkek, ‘Girişimci İşadamı' ödülüne layık görüldü.

Türkiye genelinde yapılan değerlendirme sonucunda yaptıkları proje ve yeni iş alanları yaratarak bölge ve illerinde istihdama katkı sunan 10 firma arasına giren "Abam Boru Profil” Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bürkek, ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu'dan aldı.

Ödül töreni sonrası açıklamada bulunan Bürkek: “Kendi öz kaynaklarımız, Kalkınma Ajanslarının projelerimize sunduğu destekler ve çalışma azmimiz bu ödülü almamıza vesile olmuştur. Firmamız ve ilimiz adına övünç kaynağı olarak gördüğümüz bu ödül, şahsım, şirket ortaklarımız ve çalışanlarımızı rehavete kaptırmayacaktır. Aksine, kendimizi daha da geliştirerek büyük projelere imza atmaya çalışacağız.

Tek hedefimiz büyüyerek kendi iş alanımızda bölgesel liderliği yakalamaktır. Bunu da ekibimizle başaracak güçteyiz. Bizleri bu ödüle layık görenlere sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ihsan ATUN (@Misafir_13240)
22 Nisan 2013 Pazartesi 23:40
Kardeşimin girişimci ruhu ve insan ilişkilerinden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.. Silivri spor ve Silivri halkı seni hiç bir zaman unutmayacak Güzel insan
cihat hülakü (@Misafir_13187)
19 Nisan 2013 Cuma 10:02
TEK KELİMEYLE BAŞARILAR CANABI ALLAH DEVAMINI NASİP ETSİN
aydın bulut (@Misafir_13147)
17 Nisan 2013 Çarşamba 11:15
Bu ödülü almakla bizi gururlandırdın. Allah herdaim yolunu açık etsin. başarıların devamı dilerim.
Nihat saçık (@Misafir_13145)
16 Nisan 2013 Salı 23:32
Tebrik ederim aydın bey başarıların devamını dilerim bingöl seninle gurur duyuyor
ZAZA KENTLİ (@Misafir_13131)
15 Nisan 2013 Pazartesi 23:28
Bingöle hizmet için birebir örneğin Belediye başkanı yapacak başarılı nefer
hüseyin er (@Misafir_13127)
15 Nisan 2013 Pazartesi 14:22
Aydın bürkek girişimci ruhu ve yaptığı işlerle Bingölümüze örnek olmaktadır. Kendisine başarılar diler devamını bekleriz
emre karliova (@Misafir_13126)
15 Nisan 2013 Pazartesi 13:23
sayın aydın bürkek başarılarınızın devamını diler bingöle hayırlı olur inşallah
ZAZAKENTLİ (@Misafir_13123)
15 Nisan 2013 Pazartesi 10:53
Aydın BÜRKEK bey gibi başarılı neferlere her zaman ihtiyacımız var kendisine bu yolda başarılar dilerim
20.03.2025
02:30
12 Bingölspor`dan çağrı:
12 Bingölspor'dan çağrı: 'Şimdi kenetlenme zamanı!'
Şampiyonluk yarışının önemli virajlarından biri olan Bitlis Özgüzelderespor maçı öncesi Bingöl halkına 'tribünleri doldurma' çağrısı yapan 12 Bingölspor Kulübü Yönetimi, 23 Mart 2025 Pazar günü oynanacak ve canlı yayın yapılmayacak karşılaşma için 'Bu maç, sadece bir 90 dakika değil, bir şehrin hayali, mücadelesi ve zafer yürüyüşüdür! Tribünleri dolduralım, birlikte tarih yazalım! Şimdi kenetlenme zamanı!' açıklaması yaptı.
20.03.2025
02:29
Bingöl`de TYP kapsamında 120 geçici işçi alınacak
Bingöl'de TYP kapsamında 120 geçici işçi alınacak
Başvurular 20-22 Mart 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Noter kurası 25 Mart'ta. Başvuru koşulları ise şöyle;
20.03.2025
02:28
Bingöl`de AOB Programı gerçekleştirildi
Bingöl'de AOB Programı gerçekleştirildi
Bingöl'de Acil Obstertik Bakım (AOB) programı gerçekleştirildi. Bebek Dostu Hastane ve Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım unvanını kazanan hastanelere de belgeleri verildi.
20.03.2025
02:28
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Bingöl`e 13 kadro açıldı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Bingöl'e 13 kadro açıldı!
Sağlık Bakanlığınca yurt genelindeki sağlık kuruluşları için 2 bin 859 münhal kadro açılırken, Bingöl'deki sağlık kuruluşlarında görevlendirilmek üzere Bakanlık tarafından 2 doktor, 8 diş hekimi ve 3 eczacı kadrosu açıldı.
20.03.2025
02:27
İmamoğlu açıklaması! Kızılboğa:
İmamoğlu açıklaması! Kızılboğa: 'Yaşananları sokak sokak anlatacağız'
İYİ Parti'nin 81 il başkanlığı tarafından, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla ilgili ortak bir açıklama yapıldı. İyi Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa; 'İstanbul'da, bu sabah, şafak vakti yaşanan ve darbe dönemlerini aratmayan saçmalığı, il il, ilçe ilçe, sokak sokak milletimize anlatacağız.'
19.03.2025
12:39
Korkutata: ‘Gazze`de yaşananlar savaş değil, soykırımdır`
Korkutata: 'Gazze'de yaşananlar savaş değil, soykırımdır'
AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada İsrail'in Gazze'deki saldırılarını 'vahşi bir soykırım' olarak nitelendirdi. Korkutata, İsrail'e destek veren güçleri suç ortağı olarak tanımlarken, uluslararası hukukun hiçe sayıldığını belirtti. 'Gazze halkının yanındayız, bu insanlık suçunu lanetliyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın