KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Gılbe Derneği açıldı

Çiçekdere (Gılbe) Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, Recep Tayip Erdoğan Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Gılbe Derneği açıldı
01 NİSAN 2018 PAZAR 22:17
17
4221
2
AA aa

Açılış törenine Vali Ali Mantı, Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Ak Parti İl Başkanı M. Hanefi Güler, geçmiş dönem milletvekillerinden Eşref Taş, MHP İl Başkanı Nurettin Varol, STK temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Vali Ali Mantı, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. İç ve dış mihraklar ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışıyor. Bizler de tam bu noktada birlik ve beraberliğe daha sıkı sarılmalıyız. Birleştirici yönüyle bu tür derneklerin açılması da memleketimiz için önemli bir adımdır. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum “ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise, bu oluşumda emeği geçenlere teşekkür ederek bu tür girişimlerin birlik ve beraberliğe katkısına vurgu yaptı.

Özelde Bingöl'e katkı sağlamak ve genel olarak bölge ve ülke için olumlu katkılarda bulunmak amacıyla böyle bir oluşuma gittiklerini kaydeden dernek yöneticileri, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara, siyasi ve bürokratlara teşekkür ederek, derneğin hayırlı olmasını diledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24368)
02 Nisan 2018 Pazartesi 14:06
Derneğimiz özelde bölgemiz, genelde tüm memleket ve de yurdumuzun değerlerini koruma, insanlarımıza hizmeti amaç edinmektedir. Her stk nın mutlak bir ismi olacaktır, bu niye aşiretçiliğe çekiliyor anlayamadım. inşallah ileriki zamanlarda diğer stklar ile yapacağımız istişareler ile güzel memleketimize faydalı olmayı temel hedef haline getireceğiz...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24362)
02 Nisan 2018 Pazartesi 10:18
Bireyselciliğin-bencilliğin tırmanışa geçtiği çağımızda, bireylerin birleşerek STK'lar kurmasını anlamlı buluyorum. Fakat bizim Bingöl'deki özellikle de köy ve aşiret(bölge) adı ile kurulan stk'lar genel olarak sadece kendi çevreleri ile ilgili çalışmalarda bulunmaları, birbirleri ile bazı konularda rekabet etmeye çalışmaları toplumsal birlik ve beraberliğe katkıdan çok zarar verdiği düşüncesindeyim. Ben şunu istiyorum, Bingöldeki tüm etnik/bölgesel derneklerin birleşerek kendi aralarında bir konfederasyon kurmaları ve böylece siyaset üstü bir yapılanmaya gitmeleri büyük ihtiyaçtır.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın