KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Eylül 2026 Perşembe
°C

Gerindal gölüne ilgi artıyor

Bingöl'de 2 bin 300 rakımlı tepede bulunan Gerindal Krater Gölü'ne her geçen gün ilgi artıyor.

Gerindal gölüne ilgi artıyor
07 HAZİRAN 2021 PAZARTESİ 15:41
8
3971
6
AA aa

-Ahmet Hakan Vergi-

Bingöl merkeze bağlı Şaban köyü yakınında bulunan 2 bin 300 rakımdaki Gerindal Krater Gölü'nün, bölgede oluşan huzur ve güven ortamının ardından ziyaretçileri artıyor.

Haftasonunu şehrin kalabalığından uzak geçirmek isteyen Kuzey Yüzü Dağcılık Üyeleri, 3,5 saatlik yolculuğun ardından Gerindal Krater Gölüne ulaştı.

Kuzey Yüzü Dağcılık Kulübü Başkanı Ramazan Küçükhazar, huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla kentin doğal güzelliklerinin ilgi odağı olduğunu söyledi.

Küçükhazar, “Coğrafi konumu olsun, havası olsun çok güzel bir yer. Herkesin buraya gelip görmesini ve bu havayı solumasını isterim. Bölgede huzur ve güven ortamının sağlanmasından sonra Bingöl'ün Doğal güzellikleri dağa severler tarafından ilgi odağı oldu. Kamp meraklılarının ilgisini çeken Bölgenin turizme kazandırılması gerekmektedir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83621)
08 Haziran 2021 Salı 14:03
dedi ve çalışıkların arasında kayboldu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83609)
08 Haziran 2021 Salı 09:35
sadece kirletmek için varsınız def olun o doğadan pis salyalarınız bırakmayın doğa sizden bir şey beklemez yeterki siz kirletmeyin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83607)
08 Haziran 2021 Salı 00:48
Arabayla gittim arabayi orda birakip gelesim geldi, araba namina bir sey kalmadi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83599)
07 Haziran 2021 Pazartesi 21:11
Gölün bir gerdanlığı eksikmiş :) yüzen adalar ne kazandırdı ki gerindal gölü kazandırsın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83597)
07 Haziran 2021 Pazartesi 20:59
doğayi bırakın kendi haline yazik olur guzelim doğa
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83594)
07 Haziran 2021 Pazartesi 16:13
ilgi artıyor fakat bir zahmet ilgililerimiz de yolun görünümüne bir çözüm bulmalı.. bu zor olmazsa gerek.. talep oluşturmak için öncelikle koşullar iyileştirilmeli..
03.09.2026
02:07
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 4 Eylül Cuma günü itibarıyla 8,24 TL zam bekleniyor. Artışın gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 92 TL'yi aşacak. 50 litrelik deponun dolum maliyeti ise 412 TL artacak.
03.09.2026
01:29
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 3 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 bin 73 gram esrar, 10 adet sentetik ecza ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan tutuklandı.
03.09.2026
01:28
Ketenalp, aday olmayacağını açıkladı
Ketenalp, aday olmayacağını açıkladı
Bingöl Barosu Başkanı Av. Yusuf Ketenalp, gelecek ay yapılacak 17. Olağan Genel Kurul öncesinde başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı. Ketenalp, iki dönem yürüttüğü görevini 'Şimdi bu onurlu sorumluluğu devretme zamanı' sözleriyle bırakacağını duyurdu.
02.09.2026
02:14
Bingöl`de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl'de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı. Protokol dışında şartsız olarak belediyeye devredilen 20 dönümlük alanda çalışmalar başlarken, alanın üçte ikisinin yeşil ve sosyal alanlardan oluşacağı proje, Bingöl Cumhuriyet tarihinin en büyük şehir dönüşümlerinden biri olacak.
02.09.2026
02:13
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü`nde
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü'nde
Geçtiğimiz günlerde hizmete alınan İl Özel İdaresi Asfalt Plenti ilk üretimini gerçekleştirirken, yeni finişerle sıcak asfalt seriminin ilk adresi Garip Köyü oldu. Finişerin başına geçen Vali Cahit Çelik, 4 kilometrelik yolda yapılacak çalışmayı başlattı.
02.09.2026
02:11
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu. Uluslararası hakemli European Food Research and Technology dergisinde yayımlanan araştırmada Bingöl Balının bileşimi, antioksidan kapasitesi ve biyolojik aktiviteleri kapsamlı şekilde incelendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın