KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Geri sayım başladı

A) Milli Futbol Takımı, İsviçre ile Bern'de yapacağı 18. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off baraj ilk maçıyla birlikte 416. karşılaşmasına çıkacak.
12 Kasım Cumartesi akşamı Suisse Stadı'nda Türkiye saatiyle 21:45'te başlayacak karşılaşmayı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Michel Lubos yönetecek ve karşılaşma TRT-1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Geri sayım başladı
11 KASIM 2005 CUMA 23:51
0
2246
0
AA aa
Türk Milli Takımı, 82 yıllık tarihinde geride kalan 415 maçta, 142 galibiyet, 95 beraberlik alırken, 178 kez de rakiplerine yenildi.

Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 522 gol atarken, kalesinde 654 gol gördü. Milliler, son oynadıkları maçta 12 Ekim'de, Tiran'da Arnavutluk'u, 18. Dünya Kupası Avrupa Eleme Grubu maçında 1-0 yenmişti.

(A) Milli Takım'ın tarihinde yaptığı toplam 415 maçtan 218'ini resmi, 197'sini özel müsabakalar oluşturdu. Ay-yıldızlı ekip, geride kalan 218 resmi maçta 78 galibiyet, 43 beraberlik alırken, 97 kez de rakiplerine yenildi.

Resmi maçlarda 281 gol atan Türk Milli Takımı, kalesinde 344 gol gördü.

Türkiye, İsviçre ile Bern'de yapacağı maçla birlikte, yurt dışında 232. sınavına çıkacak. Milliler, Türkiye sınırları dışında yaptığı 231 maçta 65 galibiyet, 52 beraberlik, 114 de yenilgi aldı. Deplasmanda 249 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde 417 gol gördü.

(A) Milli Futbol Takımı, daha önce 2 kez katıldığı Dünya Kupası Finalleri'nden önce yer aldığı elemelerde şimdiye dek 96 maç yaptı.

Elemelerde 33 galibiyet alan Türkiye, 17 kez beraberliği bozamadı, 46 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Dünya Kupası elemelerinde toplam 126 gol atan milliler, kalelerinde 149 gol gördü.


mynet.com
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın