KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

Genç'ten antalya'ya kardeşlik köprüsü

İki yıldır devam eden ‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında ortak geziye çıkıldı.

Genç`ten antalya`ya kardeşlik köprüsü
27 NİSAN 2017 PERŞEMBE 23:25
0
3534
0
AA aa

Genç ilçesi Servi Yatılı Bölge Okulu (YBO) ile Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Barbaros Ortaokulu arasında 2015 yılında başlayan Kardeş Okul projesi devam ediyor.

Kardeş Okul projesi kapsamında Servi YBO öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 46 kişilik grup Barbaros Ortaokuluna ikinci defa misafir oldular. Öğretmen ve öğrenciler ilk gün Antalya Müzesi, Kaleiçi- Yat Limanı gezisi ve yat turu, akvaryum gezisi gerçekleştirdi. İkinci gün de ise Aspendos Tiyatrosu, Manavgat-Side- Manavgat Şelâlesi, Lara Kum Heykel Müzesi ve sahil gezisi yapıldı.

Antalya'nın tarihi özelliklerini, doğal güzelliklerini tanıma fırsatı bulan öğrenciler Barbaros Ortaokulu müdürü ve öğretmenlere teşekkür ettiler.

Barbaros Ortaokulu müdürü Recai Ocak, “Bizler bu proje ile çalışan, hayallerine ulaşmak isteyen minicik kalplerin duygusallığı ile sonsuza kadar yıkılmayacak bir köprü, kardeşlik, dayanışma, işbirliği köprüsü kurduk. Şehrimizin ve insanlarımızın güzelliğini göstermek istedik” dedi.

Öte yandan, Servi Yatılı Bölge Okulu öğrencilerine Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke'nin katıldığı törenle kırtasiye ve müzik malzemeleri hediye edildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın