KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Genç'te kan bağışına ilgi

Genç ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında Türk Kızılayı'na iki günde 105 ünite kan toplandı.

Genç`te kan bağışına ilgi
27 KASIM 2020 CUMA 14:38
0
4752
0
AA aa

Kızılay'ın Güneydoğu Anadolu Bölge Kan Merkezi'nden Genç'e gelen Kan Bağış Aracı, Genç Belediyesi önünde vatandaşlardan kan bağışı topladı. İlçe Emniyet Müdürü, AK Parti İlçe Teşkilatı, Hüda Par İlçe Teşkilatı ve ilçe halkının katıldığı kampanyada iki günde 105 ünite kan bağışı yapıldı.

AK Parti Genç ilçe Başkanlığı ile gençlik ve kadın kolları üyeleri kan bağışı kampanyasına katkıda bulundu.

AK Parti Genç İlçe Başkanı Aydın Kalabalık; “Parti teşkilatımızla beraber farkındalık oluşturmak istedik. Pandemi tedbirlerine uyarak katkıda bulunduk. Pandemiden dolayı kan stoklarında azalma var sağlıklı her bir bireyimiz kan bağışında bulunabilir. Kan bağışı kişinin sağlığı için de çok önemli. Koronavirüs salgınından kurtulmak için Vatandaşlarımız lütfen kurallara uysun hep beraber kurallara uyarak virüsten kurtulabiliriz”

Teşkilat mensupları ile birlikte kan vermeye giden Hüda Par İlçe Başkanı İdris Ağırbaş ise kan bağışı hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: “Hüda Par Genç ilçe teşkilatı olarak insani sorumluluğumuzu yerine getirmek için kan bağışında bulunduk. Bizden umutla kan bekleyen kardeşlerimizin sıkıntı yaşamaması adına kan bağışında bulunduk. Bugün bu sıkıntıları bertaraf edemezsek yarın bu sıkıntıları bizlerde yaşayabiliriz. İnsani sorumluluğumuzu yerine getirmek için lütfen duyarlı olalım kan bağışında bulunalım.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.08.2026
02:43
Mahmut Ayas adaylığını açıkladı!
Mahmut Ayas adaylığını açıkladı!
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim süreci hareketlenirken, eski Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, 'Beyaz Liste' ile yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ayas, yeni dönemde yatırım, istihdam, girişimcilik ve üyelerin sorunlarına daha etkin çözüm üretme hedefiyle yola çıktıklarını belirtti.
26.08.2026
02:42
Aşağı Çarşı`da Hak Sahiplerine 15 Günlük Başvuru Süresi
Aşağı Çarşı'da Hak Sahiplerine 15 Günlük Başvuru Süresi
Bingöl Belediyesi, Eski Saray Caddesi'nde (Aşağı Çarşı) sürdürülen yol genişletme çalışmaları kapsamında proje güzergahında yer alan hak sahiplerini başvuruya çağırdı. İlan tarihinden itibaren 15 gün içinde Plan ve Proje Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerekiyor.
26.08.2026
02:41
KYK yurt başvuruları başladı: Son gün 29 Ağustos
KYK yurt başvuruları başladı: Son gün 29 Ağustos
2026-2027 eğitim öğretim dönemi için KYK yurt başvuruları başladı. İlk kez yükseköğretim programına kayıt yaptıran öğrenciler ile ara sınıf öğrencileri, 29 Ağustos saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek.
26.08.2026
02:40
Motorinde Büyük İndirim
Motorinde Büyük İndirim
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatında 27 Ağustos 2026 saat 00.01'den itibaren geçerli olmak üzere 4 TL indirim bekleniyor.
26.08.2026
02:38
YÖK Başkanı Özvar, bölge rektörleriyle Ahlat`ta buluştu
YÖK Başkanı Özvar, bölge rektörleriyle Ahlat'ta buluştu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında Ahlat'ta gerçekleştirilen bölge üniversiteleri toplantısına katıldı. Toplantıda akademik gelişimden bölgesel iş birliklerine kadar birçok konu ele alındı.
25.08.2026
03:06
Baraç`tan AK Parti milletvekillerine eleştiri:
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın