KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Gençlerimizi sporla buluşturacağız

Yedisu Kaymakamı Karaloğlu; Kapalı Spor Salonu yapımının tamamlanmasının ardından çocuklarımız ve gençlerimizi birçok ayrı branşta sporla buluşturacağız dedi.

Gençlerimizi sporla buluşturacağız
28 OCAK 2019 PAZARTESİ 18:37
2
1766
1
AA aa

İlçe Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu'nun girişimleri ile ilçeye kazandırılan 1 milyon 690 bin TL'lik dev tesisin yapımında sona gelindi.

İlçede özellikle kış aylarının sert geçmesi sonucu gençlerin ve öğrencilerin sosyal yaşam faaliyetlerini arttırma kapsamında girişimlerde bulunan Kaymakam Karaloğlu, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yaptığı çalışmalar sonucu ilçeye Kapalı Spor Salonu yapılması müjdesini vermişti.

Yapılan görüşmeler ve girişimler sonucu 1 milyon 690 bin TL'lik dev tesis, yakın zamanda faaliyete geçecek.

İlçe Kaymakamı Karaloğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu 6 Temmuz 2018 tarihinde, 1.690.000,00 TL'lik yatırım protokolünü imzaladı. Hemen ardından ihale edilmesiyle çalışmalarına başlanan Kapalı Spor Salonu 1.250 metrekare alana sahip, ilçede önemli bir ihtiyacı daha ortadan kaldırarak birçok sportif faaliyete ev sahipliği yapması planlanmakta.

Kaymakam Karaloğlu; “Sosyal aktivite konusunda sıkıntılar yaşanan ilçemizde öğrencilerimizden gençlerimize kadar herkes spor tesisi özlemi çekiyor. Bir ihtiyaç olarak gördüğümüz bu önemli eksikliğin giderilmesi konusunda sağlam adımlar atarak çalışmalara başladık. Kapalı Spor Salonu yapımının tamamlanmasının ardından çocuklarımız ve gençlerimizi birçok ayrı branşta sporla buluşturacağız” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38002)
30 Ocak 2019 Çarşamba 14:17
Absürt bir concept. Ibadethanemi abdesthanemi...ne oldugu belli olmayan cami cuma arasi ucube bir yapit. Gecin bunlari allah askina
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın