KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Gençlere hizmetlerin anlatılması gerekir

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti hükümeti döneminde yapılan hizmetlerin gençlere daha çok anlatılması gerektiğini belirterek, ''Belki biraz genç kesim eski dönemi bilmediği için belli bir yaşın altındaki gençlerimiz geçmişle mukayese edemiyorlar, onlara biraz daha fazla anlatmamız gerekiyor'' dedi.

Gençlere hizmetlerin anlatılması gerekir
10 MAYIS 2011 SALI 08:50
0
2458
1
AA aa

Devlet Bakanı Yılmaz, Elazığ'ın Kovancılar ilçesini ziyaret etti. Kovancılar Bingöllüler Derneği'ni ziyaret eden Bakan Yılmaz, Dernek Başkanı Fırat Karaaslan'dan bilgi aldı.

Bakan Yılmaz, daha sonra ilçede öldürülen lise öğrencisi Nebahat Karakaya ile babası Cemal Karakaya'nın yakınlarını ziyaret ederek başsağlığı diledi. Bakan Yılmaz, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.
Bakan Yılmaz, daha sonra il merkezinde Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde hastaları ziyaret etti. Hastane ziyaretinin ardından Elazığ Valisi Muammer Erol ve Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun ile Elazığ Polisevi'ne geçen Yılmaz, burada bir süre Kardemir D.Ç Karabükspor-Fenerbahçe maçını izledi.
Yılmaz, Polisevi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir haftadır Bingöl'de teknik bir takım incelemelerde bulunduğunu, bazı sorunları yerinde tespit etmek amacıyla toplantılara katıldığını ve bir taraftan da seçim kampanyalarını yürüttüklerini söyledi.
Bazı olumsuzluklara karşılık kendilerinin en büyük temennilerinin bu sürecin huzur, güven içinde geçmesi olduğunu dile getiren Bakan Yılmaz, ''Halkımızın en büyük katılımla sandık başına giderek özgür iradesine göre, vicdanına göre karar vermesi ve bunu da sandığa yansıtması, bizim tek amacımız bu'' diye konuştu.
Kendisinin GAP, DAP ve KOP'dan sorumlu bakan olduğunu hatırlatan Yılmaz, hükümetin başından beri bu bölgelere çok büyük önem verdiğini söyledi.
Bu bölgelere çok büyük hizmetler yapıldığından söz eden Yılmaz, şunları söyledi: ''Gittiğimiz yerlerde, vatandaşla oturduğumuz, sohbet ettiğimiz yerlerde gerçekten bunun karşılığını görüyoruz, sosyal politikalarımızın karşılığını görüyoruz. Vatandaşlarımız bunları takdir ediyor. Belki biraz genç kesim eski dönemi bilmediği için belli bir yaşın altındaki gençlerimiz geçmişle mukayese edemiyorlar, onlara biraz daha fazla anlatmamız gerekiyor açıkçası. Ama belli yaşın üstünde olan insanlar, geçmişle özellikle mukayese edebilen insanlar AK Parti hükümetlerini çok takdir ediyorlar ve bizim bile bir şey anlatmamıza gerek kalmıyor, onlar bizden daha iyi anlatıyorlar. Ama belli yaşın altındaki gençlere bizim daha iyi anlatmamız lazım.''
Bakan Yılmaz, daha sonra tarifeli uçakla İstanbul'a hareket etti.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
abcde (@Misafir_4433)
10 Mayıs 2011 Salı 20:26
gençler kokulu rüyanız oldu sizin
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın