KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Genç'in yeni kaymakamı göreve başladı

Tunceli vali yardımcılığından Genç İlçesi Kaymakamlığı'na atanan Muammer Köken göreve başladı.

Genç`in yeni kaymakamı göreve başladı
28 ARALIK 2010 SALI 08:33
0
2391
0
AA aa

Dün mesai saatinin başlamasıyla birlikte görevine başlayan Kaymakam Köken, tebrikleri ve ziyaretçileri makamında kabul etti. 

“Biz gittiğimiz her yerde hizmet için varız diyen” Köken, “Bugün itibariyle ben de artık bir Gençliyim. Buraya en güzel hizmetleri sunmak için görevlendirildik. Genç'in ister ekonomik ister sosyo kültürel sıkıntıları elbette ki vardır. Bunları asgariye indirmek için elimizden geleni yapacağız. Bütün sıkıntıları ‘okus pokus' diyerek yok edemeyiz. Ciddi bir şekilde hazırlanmış projelerle mevcut sorunları ortadan kaldırmaya çalışacağız. Burada bizim için en önemli olan konu ise kişisel yeteneklerin veya toplu yeteneklerin ortaya çıkmasıdır. Üretici olmalıyız. Her insanın yetenekli olduğu bir iş alanı vardır. İşte bu yetenekleri hep beraber ortaya çıkarmalıyız. Tek dileğim; hep birlikte hareket edip Genç için en iyisini yapmaktır. Genç halkına sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle, Genç Kaymakamı Serkan Şeker Balıkesir'in Kepsut ilçesine atanmasıyla boşalan Genç Kaymakamlığı'na da Tunceli vali yardımcılığı görevini ifa eden Muammer Köken getirilmişti.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın