KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Genç yolunda yine kaza

Sık sık trafik kazalarının yaşandığı Genç-Bingöl Karayolu'nda yine aynı görüntüler yaşandı.

Genç yolunda yine kaza
07 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:50
0
2205
0
AA aa

Genç-Bingöl Karayolu'nda kazalar durmak bilmiyor. İki ay içerisinde 6 kazanın yaşandığı yolda, 1 kişi hayatını kaybetti ve yaklaşık 40 kişi de yaralandı.


Yine aynı yolda kaza oldu. Fakat bu sefer Genç'in hemen girişinde köprüye varmadan bir araç şarampole uçtu. Kazada biri ağır olmak üzere üç kişi yaralandı. Araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücüler trafik levhalarının yetersizliğinden ve yolun kötü olmasından şikayetçi oldu.


Edinilen bilgiye göre, cuma günü saat 13.00 sıralarında Bingöl istikametinden Genç'e giden Aytekin Tunç idaresindeki 23 FY 093 plakalı otomobil, Genç Köprüsü'ne varmadan, aşırı hız ve dikkatsizlikten dolayı şarampole uçtu. Şarampole uçan otomobilin lastiklerinin yıpranmış olmasının kazaya sebebiyet verdiği bildirildi.


Şarampole uçan araçta bulunan Aytekin Tunç (21) ağır yaralanırken, Tarık İnce (27) ve Nuri Barutoğlu (19) çeşitli yerlerinden yaralandılar. Genç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra, Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Trafik levhaları yetersiz
Genç-Bingöl Karayolu'ndaki trafik levhalarının yetersiz olmasından dolayı Genç Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre: Yayla mevkiinden Bingöl girişine kadar karayollarından levha talebinde bulunuldu. En yakın zamanda bütün levhalar yenilenecek ve levhası olmayan noktalara trafik levhası konulacak.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın