KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Genç mev i.ö.o'dan büyük başarı

Genç Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu, DYNED adlı İngilizce programının kullanımında büyük başarı göstererek, Bingöl'de 150 okul arasında birinci oldu.

Genç mev i.ö.o`dan büyük başarı
09 HAZİRAN 2011 PERŞEMBE 08:15
0
2607
0
AA aa

Bingöl genelinde 206 okulda kurulumu bulunan DYNED İngilizce programı, 150 okulda aktif bir şekilde kullanıldı ve Genç okullarından Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu, kullanım saati bazında Bingöl'de birinci olurken, puan bazında ise 150 okul arasında ikinci olmayı başardı.

Genç Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu'ndan 140 öğrenci bu program kullanımında başarılı oldu diyen İngilizce Öğretmeni Semra Polat, ‘‘Bu program 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıflar arasında kullanıldı ve başarıya ulaşıldı. Bu programın kurulumu ve kullanımında emeği geçen okul müdürümüz Vedat Kişin'e ve bütün Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu'na teşekkür ediyorum” dedi.
Öte yandan Okul müdürü Vedat Kişin, Genç Kaymakamı Muammer Köken'e başarılı olan öğrencilere verdiği ödüllerden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.
 Başarılı olan öğrenciler ödüllerini Genç Kaymakamı Muammer Köken'in elinden aldı.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın