KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Genç ilçesinde öğrenciler motive edildi

Genç Kaymakamlığı öncülüğünde ilçe protokolü ve öğrenciler bir araya geldi.

Genç ilçesinde öğrenciler motive edildi
20 ARALIK 2019 CUMA 17:51
0
3194
1
AA aa

Genç Kaymakamlığı, öğrencilerin yıl içerisinde yaşadıkları stresten uzaklaşmaları ve ilçe protokolü ile kaynaşmaları için etkinlik düzenledi. Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi misafir salonunda düzenlenen etkinliğe Genç İlçe Kaymakamı Arif Gül, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Kansav, İlçe Emniyet Müdürü Resul Kabataş, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlik, Gençliler Spor Derneğinde faaliyet gösteren Muay Thai Milli Takımlar Antrenörü Mehmet Ali Kılıç ve öğrencilerinin hazırladığı Muay Thai gösterisiyle başladı. Şiir ve şarkı dinletisiyle devam edilen etkinlikte öğrencilerin oynadığı halk oyununa polis ekipleri ve kurum amirleri de eşlik etti.

Öğrenciler etkinlikten memnun

Üniversite, lise ve ortaokul öğrencileri Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği etkinlikten memnun kaldıklarını belirtip emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53708)
23 Aralık 2019 Pazartesi 12:34
bazı etkinliklerde protokol herkesten farklı yerde oturur ya da masası özel olur. Genç kaymakamlığının bu özelliği takdire şayan
21.01.2026
15:09
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray`ı Anarken
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray'ı Anarken
Folklorun ustası, Zazaca türkülerimizin hafızası ve Bingöl'ün yaşayan arşivi; aramızdan ayrılsa da izi, sesi ve nefesi bu topraklarda yaşamaya devam ediyor.
21.01.2026
14:53
Vali Çelik göreve başladı:
Vali Çelik göreve başladı: 'Birlikte çalışıp birlikte başaracağız
Niğde Valiliği'nden Bingöl Valiliği görevine atanan Cahit Çelik, kente gelerek görevine resmen başladı. Valilikte düzenlenen basın toplantısında konuşan Bingöl'ün yeni valisi Çelik; 'Bingöl'e hizmet edecek olmanın onurunu yaşıyorum. Birlikte çalışıp birlikte başaracağız' dedi.
21.01.2026
14:04
Bingöl Üniversitesi`nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Bingöl Üniversitesi'nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Rektör Çelik, Bingöl Üniversitesi'ni Webometrics sıralamasında 750–1000 bandına taşımayı hedeflediklerini, bu yükselişin ise kararlılıkla uygulanan yeni nesil üniversite vizyonunun somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.
21.01.2026
13:40
Bingöl`de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de günlerdir etkili olan yoğun kar yağışının durmasının ardından kent genelinde ekipler, kar temizleme çalışmalarını hızlandırdı.
21.01.2026
13:28
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bayraktar; 'Basın emekçilerinin sağlık alanında avantajlı hizmetler almasına katkı sunmak, Bingöl Basın Konseyi olarak en değerli sorumluluklarımızdan biridir. DEVA Diş Kliniği ile yapılan bu iş birliğinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.
20.01.2026
20:32
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın