KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Genç ihl'den büyük başarı

2011 Lisans Yerleştirme sınavı sonuçlarına göre 13 son sınıf öğrencisini Üniversiteye yerleştiren Genç İmam Hatip Lisesi, büyük bir başarı elde etti. Öte yandan kendi rakipleri arasında en yüksek puanı alan Zeynep Zoroğlu, Genç İmam Hatip'i Bingöl'de zirveye taşıdı.

Genç ihl`den büyük başarı
29 AĞUSTOS 2011 PAZARTESİ 01:16
0
2643
0
AA aa

 Açıklanan LYS sonuçlarına göre okulun 13 öğrencisi üniversiteli oldu. Toplamda 48 mezun veren Genç İmam Hatip Lisesinden, 10 kişi İlahiyat'a, Din Kültürü Öğretmenliğine, Muhasebe ve Elektrik Elektronik Mühendisliğine de birer kişi yerleşti. Yerleşen öğrencilerden 11'inin kız olması dikkat çekti.

Genç İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Sadullah Zoroğlu, Yerleşen öğrencilere başarılar dileyerek, ''Üniversiteyi kazanıp yerleşen öğrencilerimize yardımlarımızı esirgemeyeceğiz. Gittikleri Üniversitelerde gerek maddi gerekse manevi desteklerimiz devam edecektir inşallah.'' Dedi.

1978 yılında okuduğum o zaman ki okuldan daha metruk bir yapı içerisinde eğitim gören öğrencilerimiz göstermiş oldukları azimle büyük bir başarıya imza atmış bulunmaktalar diyen Zoroğlu, Öğrencilerimizin bu başarılarında emekleri olan öğretmenleri ve ailelerine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki çok programlı bir okul olmuş olsaydı mezun olan 48 öğrencimizden tamamına yakın bir başarı elde edebilirdik. Girişimlerimiz sonucunda yapılmakta olan yeni İmam Hatip Lisemizin de inşallah en kısa sürede tamamlanıp güzide öğrencilerimizin hizmetine sunulması temennisi içerisindeyiz. Karma eğitimin vermiş olduğu olumsuzluklara rağmen kız öğrencilerimiz büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu noktada kız öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor gidecekleri okullarda başarılarının devamını biliyorum.'' İfadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın