KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Genç halk eğitim, sezonu 57 kursla açacak

Genç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 20011–2012 eğitim-öğretim yılı başlangıcında 57 kurs açacak. İstihdama yönelik kurslar, Genç merkez ve köylerinde açılacak.

Genç halk eğitim, sezonu 57 kursla açacak
22 EYLÜL 2011 PERŞEMBE 00:03
0
2233
0
AA aa

57 kursun 47 tanesinin ‘El ve Makine Nakışı', 7 tanesinin ‘Giyim', 3 tanesinin de ‘Giyim-Bayan Kuaför' kursu olduğunu açıklayan Genç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer Dengeşik, başvuruların 19 Eylül–30 Eylül 2011 tarihleri arasında kabul edileceğini belirtti.

Başvurularda önceliğin daha önce çalışanlara verileceğini vurgulayan Dengeşik,ilk defa görev almak isteyeceklerden ‘en az lise mezunu olmaları şartı' arandığının altını çizdi.

Başvuruların 03–07 Ekim 2011 tarihleri arasında değerlendirileceğini ifade eden Dengeşik, görevlendirme ilanının 10 Ekim 2011 günü askıya çıkarılacağını söyledi.

Görevlendirilenlerle 11 Ekim günü toplantı düzenleneceğini, kurs yerlerinin dizayn ve hazırlanması ile kuruma bildirilmesinin 12–14 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini dile getiren Dengeşik, göreve başlama tarihinin 17 Ekim 2011 olacağını vurguladı.

Değerlendirmede öğrenim durumu ve diploma notlarının baz alınacağını kaydeden Dengeşik, başvurularda istenilen belgeleri şöyle sıraladı:

1- Kimlik fotokopisi

2- Diploma fotokopisi

3- Sertifika fotokopisi

4- Tam gün çalışabilecek sağlık raporu.

5- Daha önce görev yapanlar için, SSK döküm cetveli

6- Başvuru formu (Halk Eğitimi Müdürlüğünce verilecek)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın