KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Haziran 2026 Cuma
°C

Genç belediyesi'nin artık bir vidanjörü var

Genç Belediyesi, belediye hizmetlerinde ihtiyacı hissedilen vidanjör aldı. Belediyeye ait bir kamyonun üstüne monte edilen ve yaklaşık 500 bin lira civarında olan dev vidanjör, 150 bin liraya mal edildi.

Genç belediyesi`nin artık bir vidanjörü var
12 EKİM 2010 SALI 07:12
0
6712
1
AA aa

Belediyeye yenisi 550 Bin TL'ye mal olacak vidanjörü, belediyenin araç parkında olan 2004 model bir kamyonun üstüne son model ve son sistem kombine vidanjörü yaptırarak monte eden belediye, Genç'in en çok ihtiyaç duyduğu ve olmadığı için Bingöl Belediyesinden istenen araç artık Genç Belediyesi'nin parkındaki yerini aldı.

Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı göreve geldiği tarihten itibaren hizmet kalitesini ve hızını artırmak amacıyla Makine Parkını yenilemeye başladığını ifade ederek, miadını tamamlamış araçları geri çektiğini, mevcut araçların bakım ve onarımlarının düzenli bir şekilde yapıldığı ve ayrıca ihtiyaç duyulan yeni makinelerin alımına da devam edileceğini bildirdi.

6 ton çekme 4 basma gücünde
Bir belediye araç parkında olmazsa olmazlarında olan ancak Genç Belediyesi'nde bugüne kadar olmayan vidanjörün artık Genç'e hizmet vermeye hazır olduğunu ifade eden Başkan Ariç, “Vidanjörümüz fosseptik kuyularındaki pis suları çeken ve boşaltan, su baskınlarında evlerin suyunu boşaltmak içinde kullanılabilen son sistem bir vidanjör. 6 ton çekme, 4 ton basma gücüne sahip olan makinemiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
sahin (@Misafir_108)
18 Ekim 2010 Pazartesi 13:56
vidanjöre verilen parayla gencin altyapısını yapsaydınız ya...
19.06.2026
11:05
Altında düşüş sürdü! Bingöl`de gram altın ne kadar?
Altında düşüş sürdü! Bingöl'de gram altın ne kadar?
Doların güçlenmesi ve jeopolitik belirsizlikler, altın ve gümüş fiyatlarını olumsuz etkilerken ons altın 4 bin 135 dolar seviyesine kadar geriledi. Bingöl'de gram altın ne kadar? İşte yanıtı.
19.06.2026
10:46
Bingöl`de Menengiç Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor
Bingöl'de Menengiç Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor
Bingöl'de doğal olarak yetişen menengiç ağaçları, yürütülen aşılama çalışmalarıyla fıstık üretimine kazandırılıyor. Genç ilçesine bağlı Ericek Köyü'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Cahit Çelik, yetkililerden bilgi aldı.
19.06.2026
10:23
Bingöl`de Tır ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl'de Tır ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde tır ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
19.06.2026
10:13
Bingöl`de başıboş hayvan kazası! Eşek telef oldu
Bingöl'de başıboş hayvan kazası! Eşek telef oldu
Bingöl-Muş karayolunda aniden yola çıkan eşeğe otomobil çarptı. Kazada eşek telef olurken, araçta maddi hasar meydana geldi.
19.06.2026
09:57
Bingöl Dahil 8 İlde Operasyon: 34 Mağara ve Sığınak İmha Edildi
Bingöl Dahil 8 İlde Operasyon: 34 Mağara ve Sığınak İmha Edildi
Jandarma ekiplerince Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 8 ilde gerçekleştirilen arama ve tarama faaliyetlerinde 34 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi.
18.06.2026
14:28
HÜDA PAR`dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR'dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Adaklı ziyaretinde ilçe merkezi ve köylerdeki sorunları gündeme taşıdı. Bingöl-Adaklı yolunun yıllardır çözüm beklediğini belirten Emiroğlu, yetkililere çağrıda bulunarak, 'Bu yol binlerce vatandaşın kullandığı hayati bir güzergâh. Yaşanan mağduriyet artık sona ermelidir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın