KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

Gelin beraberce bingöl'ümüze sahip çıkalım

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Bingöl İl Başkanı Cezayir Ulukan, Bingöl halkına seslenerek, “Gelin beraberce Bingöl’ümüze sahip çıkalım” dedi.

Gelin beraberce bingöl`ümüze sahip çıkalım
20 ŞUBAT 2012 PAZARTESİ 23:08
0
1779
0
AA aa

HAS Parti Bingöl İl Başkanı Ulukan, yaptığı yazılı açıklamada karla mücadele konusunda kurumların işbirliği yapması gerektiğini söyledi. 

Ulukan, “İlimizde son yılların en etkili kar yağışlarından sonra hayatın durma noktasına geldiğini hep beraber görmekteyiz. Ancak sayın valimizin koordinasyonuyla karla mücadelede etkili olunması gerektiğini düşünüyorum. Diğer kurumlardan da araç temin edilerek Bingöl merkez ve mahallelerinde ve diğer bölgelerimizde diğer kurumlara da görev verilmesi karla mücadelenin daha etkin bir şekilde gerçekleşeceğine inanıyorum” diye konuştu. 

Açıklamasında Başkan Atalay'ı da eleştiren Ulukan, “Kâğıt üzerinde yapılan imza törenleri ve televizyon kanallarına çıkıp lafla peynir gemisi yürütme misalleri ile bir ilin idaresinin mümkün olmayacağı herkesçe aşikârdır. Ülke ve dünya genelinde gördüğümüz kadarıyla herhangi bir işin yapılma töreni; ya işin başlangıcında temel atma töreni, ya da işin bitiminde teslim etme töreni yapılır. Ama nedense bu görenek bizim ilimizde tersine işlemektedir. Halkı idare etme noktasında olan insanlarımız halkı beklenti içerisine koyarak halkla apaçık dalga geçmektedirler. Tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının ve Bingöl halkının el ele verip memleketimize sahip çıkmak adına bu yönetimlere dur demenin zamanı gelmiş ve geçmektedir. Bingöl Belediyesi'nde bir sürü gereksiz araç gereç var ama işe yarayan araç maalesef 4 adet greyder, 2 adet loader kepçe bunların da 4 tanesi arızalı 2 tanesi de Bingöl'de kayıp. Halk bu makineleri arıyor. Acaba bu makineler şehir merkezinde çığ altında mı kaldı? Ben bizzat Pazar günü Saray mahallesi, Karşıyaka mahallesi, Bahçelievler, Yeni mahalle ve eski ismi ile Kıbrıs mahallesi olan mahalleleri ve şehir merkezini gezdim. Allah için elinde kürekle çalışan bir insana bile rastlamadım” ifadelerini kullandı. 

Ulukan, “Her fırsatta “Bizim bakanımız var Bingöl'ümüzün şerefidir” diyoruz ama Sayın Zeki Ergezen bakanlık döneminde kendi memleketi olan Bitlis'e fazla para harcadı diye görevden alındı. Soruyorum: sayın bakanımız ekstradan bu memlekete ne tür bir hizmet etti? Eğer üniversite dillendiriliyorsa, üniversitesiz il var mı? Memleket karla boğuşurken bir Kalkınma Bakanı olarak kar yağmayan çevre illerimizden makine temin edemiyor musunuz? Şimdi bütün halkımızı, bütün sivil toplum kuruluşlarımızı, tüm siyasi parti temsilcilerimizi ve özellikle Ak Parti'ye oy vermiş muzdarip halkımıza sesleniyoruz “Gelin beraberce Bingöl'ümüze sahip çıkalım.” Ve özellikle şunu belirtmek istiyorum: “Kimse bunu ne bir muhalif hareket ya da siyasi bir hareket olarak algılamasın. Kesinlikle Bingöl'ümüz içindir.” Bingöllü olmayıp bu memlekette yaşayan herkes Bingöllüdür. Bu durumda olan vatandaşlarımızın desteklerini de istiyoruz” şeklinde konuştu. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın