KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Şubat 2025 Salı
°C

Gap oyunlarında döküldük

Diyarbakır'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. GAP Spor Oyunları sona erdi. Müsabakalara 60 futbolcu ile katılan ilimiz 3 tane üçüncülük ile üç madalya alabildi.

Gap oyunlarında döküldük
01 EYLÜL 2008 PAZARTESİ 23:29
0
1096
0
AA aa
26–30 Ağustos tarihleri arasında Diyarbakır'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. GAP Spor Oyunları sona erdi. 15 ayrı dalda yapılan yarışmalara Bingöl'ü temsil eden sporcular Bingöl'ü15 farklı dalda yapılan müsabakaların 9'unda temsil etti. Sadece 8 daldan sporcu olması Bingöl'deki sportif tesislerinden nasıl yararlanılabildiğini de gözler önüne seriyor.

Gençleri spora yönlendirmek için çalışmaların yapılması spora yönelik çalışmaların yapılmaması sportif alanlarda başarısızlığı da beraberinde getiriyor.

Diyarbakır'da yapılan 3 GAP Oyunlarında 15 farklı branşta yapılan müsabakaların ancak 8'ine 60 sporcu ile katılan ilimizle birlikte toplam 23 ilin sporcuları müsabakalara katıldı.

Yüzme, judo, atletizm, güreş, basketbol, voleybol ve hentbol dallarında dereceye giren sporculara, madalya ve para ödülü verildi.

Belediyeler spor alanlarına yatırım yapmalı, yeni tesisler açmalı, amatör sporcuları desteklemeli.

Bingöllü vatandaşlar da “Çocuklar becerileri ve ilgileri doğrultusunda spora teşvik edilmelidir.  Çocukların oyun ve spor ihtiyaçlarını karşılayacak planlamalar yapılmalıdır” diyor.

Diyarbakır'da düzenlenen 3. GAP Oyunlarına katılan 60 sporcumuzdan 3'ü madalya alabildi. Madalya alarak Bingöl'ü temsil eden sporcularımız da Ferdi sıralama atletizm 800 metre yarılında 3. olan Ali Alkan, Zihinsel Engelliler 200 metre yarışında Talip Esinti 3., Tekvandoda Zahir Demir de 3. olarak ilimizi temsil etti.

Basketbol takımımız da Kars, Erzurum, Ağrı ve Siirt ekiplerini yenerek 23 il arasında 4. oldu.

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.02.2025
22:43
Bingöl`ün Genç İlçesi`nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç ilçesinde şap hastalığı nedeniyle 21 gün süreyle karantina uygulaması başlatıldığı bildirildi. İlçedeki veteriner hekim kontrolündeki kesimler hariç tüm hayvan hareketlerinin ikinci bir emre kadar durdurulduğu belirtildi.
03.02.2025
22:42
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
03.02.2025
22:41
Bingöl`de gübre bayileri ve üreticileri denetlendi
Bingöl'de gübre bayileri ve üreticileri denetlendi
Bingöl'de ekipler tarafından gübre bayileri ve üreticileri denetlendi.
03.02.2025
22:40
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Aile hekimleri de randevu sistemine alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Aile hekimleri de randevu sistemine alındı
Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık sistemindeki yeni uygulamayla aile hekimlerinin de randevu sistemine alındığını belirtti.
03.02.2025
22:38
Kuzey ilçelerin ulaşım sorununa dikkat çekti!
Kuzey ilçelerin ulaşım sorununa dikkat çekti!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı'na iki ayrı önerge veren Bingöl Milletvekili Hülakü; 'Bingöl'ün kuzey ilçeleri, yıllardır merkezi yönetim tarafından ihmal edilmekte, hizmet götürme yükümlülüğü göz ardı edilmektedir' dedi.
03.02.2025
01:44
Bingöl`de sürücüler en çok neden ceza yiyor?
Bingöl'de sürücüler en çok neden ceza yiyor?
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada kurallara uymayan 158 araç veya sürücüye ceza kesildi. Sürücülerin en çok ceza yediği ihlaller ise şöyle sıralandı;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın