KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Feyzi Berdibek'e destek yağdı!

Önü arkası kesilen videodaki 'Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk Meclisi değil, milletlerden oluşan bir meclistir' sözleri üzerine eleştirilerin odağına konulmak istenen AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'e destek mesajları yağdı. Birlik ve kardeşlik mesajlarına tahammül edilmediği yönünde paylaşım yapan çok sayıda kişi, Berdibek'in milli duruşuna da dikkat çektiler ve Türkiye'nin barışa olan ihtiyacına vurgu yaptılar.

Feyzi Berdibek`e destek yağdı!
10 MART 2025 PAZARTESİ 06:21
173
6358
7
AA aa

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Abdullah Öcalan'a TBMM'ye gelerek konuşma yapma çağrısının ardından yaşanan tartışmalar sürerken, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in açıklamaları dikkat çekti.

Berdibek, partisinin Bingöl İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programı sonrası bir kahve ziyaretinde yaptığı konuşmada, ‘Türkiyelilik' vurgusu yaparak, “Türk Meclisi değil, Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletlerden oluşan bir meclistir” dedi.

“TÜRK MECLİSİ DEĞİL. TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ…”

Konuşmasının ön kısmı kesildiği görülen videoda Berdibek; “……Devlet bunu gördü, Devlet Bahçeli bunu gördü ve ‘Madem öyle, Abdullah Öcalan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelsin, DEM Parti grup toplantısında konuşsun' dedi. Burada dikkat edilmesi gereken çok ince bir detay var. Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk Meclisi değil. Milletlerden oluşan bir meclistir. Gel bu meclise, konuşmanı yap, bu süreçte birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlayalım. Kim katkı verirse, kim destek olursa, kim bu ülkenin geleceği için sorumluluk alırsa, her fikir değerlidir.”  

KEMALİST HESAPLARDAN YOĞUN TEPKİ

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in “Burada dikkat edilmesi gereken çok ince bir detay var. Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk Meclisi değil. Milletlerden oluşan bir meclistir” sözlerini içeren video görüntüsü ODA TV ve Halk TV sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Berdibek'in “TBMM'nin etkin bir kimliğin ya da düşüncenin değil tüm halkların temsil edildiği Meclis olduğuna” atıfta bulunduğu konuşması, Kemalist ve aşırı milliyetçi kesimler tarafından tepkiyle karşılandı.

DESTEK MESAJLARI YAĞDI…

Tepki mesajları destek mesajlarını da beraberinde getirdi. Berdibek'in sözlerinin çarpıtıldığı, birlik ve kardeşlik mesajlarına tahammül edilmediği yönünde paylaşım yapan çok sayıda kişi, Berdibek'in milli duruşuna da dikkat çektiler ve Türkiye'nin barışa olan ihtiyacına vurgu yaptılar.

ARIKAN: “VEKİLİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Berdibek'in sözlerinin çarpıtılması üzerine oluşturulmak istenen tepkisel algıya karşılık Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, sosyal medya hesabı X'te bir açıklama yayımlayarak desteğini paylaştı.

“Türkiye Büyük Millet Meclisi, 85 milyonun temsil edildiği yerdir. Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'in vurguladığı gibi, TBMM Türkiye'nin her kesimini kapsayan, milli iradenin tecelli ettiği bir kurumdur.

Bizler bu konuyu çarpıtanlara, algı operasyonlarıyla farklı hesaplar peşinde olanlara karşı; her zaman birlikten, beraberlikten ve barıştan yana olan, milletimizin ortak değerlerini savunan, Türkiye'nin güçlü yarınları için çalışan sayın vekilimizin yanında olacağız.”

SEVEN: “MİLLETİMİZİN ORTAK DEĞERLERİNİ SAVUNMUŞTUR”

Videoda Berdibek'in hemen yanında oturduğu görülen AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven de sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak Berdibek'e destek verdi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi, 85 milyon vatandaşımızın iradesinin tecelli ettiği, demokrasimizin kalbidir. Herkesin, saygı ve hoşgörü çerçevesinde, özgürce düşüncelerini ifade edebildiği bu yüce kurum, milletimizin en değerli hazinesidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletimizin birlik ve beraberliğinin, ortak geleceğimizin teminatıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, farklı görüşlerin bir araya geldiği, ortak akıl ile çözümler üretildiği, demokratik bir platformdur. Milletimizin ortak sesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, her vatandaşımızın temsil edildiği kutsal bir çatıdır. Bir kahvehane ortamında sohbet havasında geçen, Bingöl Milletvekilimiz sayın Feyzi Berdibek'in konuşmasını bağlamından kopararak servis eden bazı haber sitelerini ciddiye almıyoruz. Her zaman birlikten, beraberlikten ve barıştan yana olan, milletimizin ortak değerlerini savunan, Türkiye'nin güçlü yarınları için çalışan sayın vekilimizin yanında olacağız.”

ASLAN: “FEYZİ BABA'NIN SAMİMİYETİ…”

AK Parti Gençlik Kolları Bingöl İl Başkanı Enes Aslan da, sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak Berdibek'e destek verdi.

“Milletvekilimiz Feyzi Berdibek (Feyzi baba), milletin iradesini her daim ön planda tutan, birlik ve beraberlik ruhunu yaşatan bir siyaset anlayışına sahiptir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin birleştirici gücüne inanarak, ayrışmayı değil, ortak değerler etrafında kenetlenmeyi savunmaktadır.

Onun vurguladığı gibi, Meclis hepimizin evidir ve burada önemli olan, farklı düşünceleri ortak bir iradeye dönüştürerek milletimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Feyzi Baba'nın samimiyeti, çalışkanlığı ve memleketine duyduğu sevgi, siyaset sahnesinde onu örnek bir siyasetçi haline getirmiştir.

Bingöl'e olan bağlılığı, halkın ihtiyaçlarını gözeten vizyonu ve çözüm odaklı yaklaşımı, sadece bir siyasetçi değil, aynı zamanda halkın içinden biri olduğunu göstermektedir. Milletimizin menfaatleri doğrultusunda kararlılıkla ilerleyen Feyzi Berdibek, bu kutlu yolda birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam edecektir.”

GÜNDÜZ " SAYIN BERDİBEK TAM BİR DEVLET ADAMIDIR"

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek hakkında çıkan asılsız haberlere sert tepki gösterdi "Ömrünü milletine, vatanına ve bayrağına hizmet etmeye adamış, devlet adamlığı ve dava insanlığı tartışılmaz AK Parti Bingöl Milletvekili Sayın Feyzi Berdibek hakkında bazı çevrelerce asılsız ithamlar ve çarpıtılmış yorumlar yapılmaktadır. Özellikle Oda TV tarafından yayımlanan görüntüler üzerinden yapılan maksatlı değerlendirmeler, milletimizin birlik ve beraberliğine zarar verme çabasından başka bir şey değildir.

Sayın Feyzi Berdibek, her zaman toplumsal barışa ve kardeşliğe önem veren, bu uğurda tüm imkânlarını seferber eden bir devlet adamıdır. Sözlerini çarpıtarak kamuoyunu yanıltmaya çalışanlar bilmelidir ki; bu tür kara propagandalar ne Sayın Berdibek'i ne de ona gönülden bağlı olan milletimizi yolundan döndüremez.

Son söz şu ola ki, Kendini bilmez ODA TV denen aygıt birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda milletin arasına nifak tohumları ekmeye çalışıyor... Ömrünü VATAN -MİLLET-BAYRAK uğruna adayan Feyzi Berdibek devletine her zaman her koşulda bağlı bir dava adamıdır...Onu asılsız ithamlarla karalamaya kimsenin gücü yetmez burada birlik ve beraberliğe vurgu yapmak istemiştir. Cımbızla alınan sözlere itibar edilmez...Dava vatansa Feyzi BERDİBEK ordadır...”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113742)
11 Mart 2025 Salı 22:28
Yıllarca Türkçülük yaptın şimdi kalkmış Türk değil türkiye B. M. M diyerek kendince birşeyler söylemiş gibi ortaya çıkmış. Yanındaki avanelerde sanki memleketi kurtardılar. Yahu kendisi ne dedi nereye gideceğini hesap etmeden laf etmiş işte.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113739)
11 Mart 2025 Salı 13:21
Kimden destek gelmiş. HDP bunu yıllardır söylüyor feyzi bey yeni bir şey icat etmedi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113733)
11 Mart 2025 Salı 09:59
Vekilin sohbeti esnasındakilerin alayı ........ vekili sevmezler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113728)
10 Mart 2025 Pazartesi 19:43
Türkiye Birleşik Devletleri hayırlı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113727)
10 Mart 2025 Pazartesi 17:45
Allah'ın izniyle barış adı altında çatişma lar bitsin kimse kanla beslenmez barış değil bu askerimizin şehit olmaması bize yeter barış değil bu ateşkes demek bence hayırlı olsun inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113725)
10 Mart 2025 Pazartesi 17:02
kime göre neye göre
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113721)
10 Mart 2025 Pazartesi 14:37
Destek yağmış dediğiniz hep kendi cenahı.. düne kadar yapmadığı açıklamayı tıpkı diğer siyasiler gibi yapmaya başlamışlar..
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın