KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Fahiş fiyatlara ceza kesilecek

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sebze ve meyve fiyatlarındaki artışa ilişkin Fahiş fiyat varsa gerekli cezaları kesiyoruz dedi.

Fahiş fiyatlara ceza kesilecek
30 OCAK 2019 ÇARŞAMBA 19:51
4
2348
6
AA aa

Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, sebze ve meyve fiyatlarındaki artışa ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

“Fiyatlar mevsim normallerinde değil. Piyasalarda her gün daha fazla denetim yapıyoruz. Özellikle en güzel denetim vatandaşın denetimidir. Vatandaş bakacak, mevsimi olmayan meyve sebze pahalıysa mevsime göre tüketim yaparsa ürünlerde dengeleme oluşacaktır. Hangi market ucuzsa ürünleri oradan almaya yönelirse fiyatlar dengeye ulaşır. Fahiş fiyat varsa gerekli cezaları kesiyoruz. Sebze meyve gıda artışları düşük olur. Yıl içerisinde birbirini dengeliyor. Enflasyona olan olumsuz katkıları şu an için öyledir, ancak geçen yıl, ondan önceki yıl, ondan önceki yıl da öyleydi.

Gıda komitesi özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile çok ciddi çalışmaya başladı. 3 bakan anlık kararları alıyoruz. Birbirimize dokunduğumuz noktalarda çok hızlı kararlar alıyoruz. Birçok konuda geç kalmamış oluyoruz. Hal yasası tabii ki yüzde 30-40. Aynı zamanda parekende yasasını da ele almamız lazım.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38091)
31 Ocak 2019 Perşembe 19:14
Ben papazı vermem Trump Verirsin... gelsinler aslınlar Papaz şimdi amerikada kahvesini içiyor geziyor... dolar fırladı 3.5 tlden 7tlye fırladı az bişey indirdiler...bakın biz indirdik...baktı acık var ey millet altınlarınızı bankaya getirin faiz var...bir vekile 2.000 tl maaş ver bakayım gecenebiliyormu... söylenecek söz var bu millet illaki ampul git koministe ver daha iyi kominist belediye başkanı git görünüz...neler yapıyor netten bakınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38089)
31 Ocak 2019 Perşembe 17:59
Suç yine vatandaşın mevsiminde yesene kardeşim.Yazın karpuz kışın portakal.Sakın mandalina yeme 6 Tl çünkü alay edin bakalım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38084)
31 Ocak 2019 Perşembe 14:08
Hala mevsim sebzeleri zirvasi yapiyorlar. Kis sebze meyvesi 6 dan asagi yok, allahsizlar! Etten vazgectik tavuktan vazgectik baklagilden de vazgectik simdi soganimiza laf eder oldunuz. Allahim sen akil ver bu millete
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38054)
31 Ocak 2019 Perşembe 00:14
1kg patlıcan 20 tl
1kg biber 14 tl
artık gramla sebze alıyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38051)
31 Ocak 2019 Perşembe 00:04
ne diye açıklama yapıyorsunuzki zaten sizleri suçlu bulmazlar nasılsa gene sıze tıpış tıpış oy verecekler.malum cennet vaat ediyorsunuz .birazda milliyetçi duyguları kabarttınızmı o iş tamam.pazar fiyatları faturalar petrol onemli değil bu ınsanlar için akışına bırakın...insanlar bi iki konusur seçime kadar yine yeniden sizlere oy verirler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38031)
30 Ocak 2019 Çarşamba 21:30
Vatandaşa kazığı devlet atıyor. Elektrikte G zam yaparsa doğal gaz da P zam yaparsa mazot 6 benzin 6.5 lira olursa gıda fiyatları da artar tabi..
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın