KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

‘EVLİLİKTE MUTLULUĞUN SIRLARI’

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce düzenlenen konferansta İletişim Uzmanı ve Eğitimci Canten Kaya ‘Evlilikte Mutluluğun Sırları’ konulu bir konuşmasıyla ailelere önemli mesajlar verdi.

‘EVLİLİKTE MUTLULUĞUN SIRLARI’
20 MAYIS 2013 PAZARTESİ 07:53
0
1829
0
AA aa

İl Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Mutlu Akyol, Belediye Başkanvekili Ahmet Gündoğdu, İl Müftüsü Mecit Can, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, kurum amirleri, Bingöl Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Sosyal Destek programı (SODES) kapsamında desteklenen “El Uzatılmayan Genç Kalmasın” Projesi kapsamında finanse edilen “Evlilikte Mutluluğun Sırları” temalı konferansın sunuculuğunu Psikolog Kadriye Melda Demirhan, yaptı.

Programın açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan yaptı.

Çakan konuşmasında: “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 20 Eylül 1993 tarihinde almış olduğu bir karar ile 15 Mayıs gününü “Uluslararası Aile Günü” olarak ilan etmiştir. Uluslararası toplumun aileye verdiği önemi de gösteren söz konusu karar doğrultusunda 1994 yılından itibaren aralarında ülkemizin de bulunduğu birçok ülke, 15 Mayıs gününün içinde bulunduğu haftada ailenin önemini vurgulayan konferanslar, radyo ve televizyon programları ile kültürel etkinlikler gerçekleştirmiştir. Kurumumuzda bu kapsamda siz kıymetli katılımcıların faydalanması amacıyla böyle bir program tertip etmiş bulunmaktayız” dedi.

Açılış konuşmasından sonra Canten Kaya, ‘Evlilikte Mutluluğun Sırları' temalı konuşma yaptı. 18 yaşına kadar kekeme olduğunu ifade eden Kaya, bu durumu nasıl yendiğini anlattı. Seminer ve konferansları sıkıcı ortamlardan çıkarıp eğlendirici ve düşündürücü ortamlara dönüştürmesiyle bilinen Canten Kaya programda dinleyicilere düşündürürken eğlendirdi.

Eğitim Seminerlerine devam edeceklerini belirten “El Uzatılmayan Genç Kalmasın” Projesi Koordinatörü Sosyolog Suat Alan, düzenledikleri bu programa katılan tüm misafirlere teşekkür ettiğini belirtti.

Programın sonunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan'ın Canten Kaya'ya teşekkür plaketi takdim etti.

Program verilen kokteyl ile son buldu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın