Türkiye'nin en büyük iş ve ekonomi dünyası buluşması olarak planlanan Uludağ Ekonomi Zirvesi yoğun katılımla gerçekleşti. Capital ve Ekonomist dergileri ve Bursa Valiliği'nin işbirliğinde bu yıl ikincisi gerçekleşen zirvede 50'nin üzerinde yerli ve yabancı katılımcı konuşma yaptı.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılıp konuşma yaptığı zirve, iki gün sürdü. İş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı zirvede Bingöllü İşadamı Cemalettin Rüştü Erel de yer aldı.
Zirve ile ilgili açıklama yapan Erel, Bingöllü bir işadamı olarak iş dünyasının konuşulduğu zirveye katılmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Zirvede ekonomi ve iş dünyasının sorunlarının tartışıldığını kaydeden Erel, Türkiye'nin bugünü ve geleceğinin de konuşulduğunu aktardı.