KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
10 °C Parçalı bulutlu

Ensari: mhp il başkanı ezbere konuşuyor

Memur-Sen Eski İl Başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Abdurrahman Ensari, &';MHP Bingöl İl Başkanı Ali Köseoğlu, bilgi ve belgeye dayanmadan ezbere konuşmaktadır” dedi.

Ensari: mhp il başkanı ezbere konuşuyor
06 NİSAN 2011 ÇARŞAMBA 09:12
0
2938
7
AA aa

Memur-Sen'in AK Parti'nin yandaşı olan bir sendika olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Ali Köseoğlu'na Memur-Sen Eski İl Başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Abdurrahman Ensari, yaptığı yazılı açıklamada cevap verdi. 

Köseoğlu'nun açıklamalarına sert tepki gösteren Ensari, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne sınavla atandığını ifade ederek, “Müdür olmamın AK Parti ile hiçbir alakası yoktur olamaz da. Köseoğlu, hiçbir araştırma yapmadan, bilgi ve belgeye dayanmadan ezbere konuşmaktadır. Sorumluluk makamında bulunan biri olarak, bilgi edinme kapsamında Bingöl Valiliği'ne veya şahsıma herhangi bir şekilde ulaşsaydı kendisine bu konuda gerekli bilgi verilebilirdi. Ancak o, kolay olanı tercih ederek ezbere konuşmayı ve suçlamayı tercih etmiştir” diye konuştu.

Ensari, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Memur-Sen'in Bingöl'de dört bin üyesiyle ve tüm iş kollarında birinci sendika olmasını kabullenemeyen Köseoğlu, Memur-Sen'i AK Parti'nin yandaşı olmakla suçlamaktadırlar. Memur-Sen, AK Parti'nin tüm doğrularını desteklemektedir. Memur-Sen; yeni, sivil, demokratik ve özgürlükçü bir anayasa başta olmak üzere, demokratik açılım, temel hak ve özgürlüklerde yapılacak her olumlu adımı destekleyecektir. Köseoğlu ve partisi ise Ergenekoncuları desteklemekte ve onları partilerinden aday göstermektedir. 12 Haziran'da barajı geçemeyecek olmanın verdiği telaşla sağa sola saldırmaya devam etmektedir. Dünyanın dört bir yanında ülkesi ve insanlık için hizmet edenleri eleştirmektedir. Her geçen gün milletten ve değerlerinden uzaklaşmaktadırlar. Bizler, darbecileri ve Ergenekoncuları destekleyeceğimize onlardan hesap soranlarla birlikte olmayı tercih ederiz. Anayasa değişikliğine hayır deyip milletin değerlerinden uzaklaşanlar yerine, milletin iradesini egemen kılmak için çalışanlarla birlikte olmayı tercih ederiz. Bizler çözümsüzlükten ve kaostan nemalananlar yerine, barış ve kardeşlik ortamını isteyenlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
halveliyan (@Misafir_3079)
08 Nisan 2011 Cuma 09:59
sayın ensarioğlu mhp il başkanının açıklamasını ilkokul mezunları bile anlamıştır.Siz bir eğitimci olarak anlamamışsınız. orada memursen bahsedilmiş memursene bağlı birçok işkolu var bence önce sen araştıraydın sonra cevap vereydin sana verilen cevap yeter herhalde.
yusuf (@Misafir_3073)
07 Nisan 2011 Perşembe 18:23
ama ensari bey hukumete entegre yolunda sağlam adım atmıs yalanlarla:D çal çırp inkar et:) yeni şeyler soyleyın... kpss de kopya dediniz iptal ettiniz. ygs de tatmin oluyorlar ancak gencler huzursuz bu da iptal edilir:D soyle inkar et güzel siyaset aklıma süleyman demirel geldi: DÜN DÜNDÜR BUGUN BUGUN:d:d
kader (@Misafir_3058)
07 Nisan 2011 Perşembe 08:39
Tebrikler sayın başkan,her zaman sininle birlikteyiz.
Kerem YAZICI (@Misafir_3051)
06 Nisan 2011 Çarşamba 23:04
Bu sizin cevabınıza kargalar bile güler..bence fazla öyle beyan falan vermeyin..başka çıkınlarınız çıkar nemelazım...benden söylemesi...
malkocoğlu (@Misafir_3050)
06 Nisan 2011 Çarşamba 22:50
'Bozacının şahidi Şıracı' misali konuşan Ensari Bey, YA BİLEREK YALAN SÖYLÜYOR YADA DOĞRYLARI SÖYLEMEK İŞİNE GELMİYOR.
Şayet memur-sen AKP'nin arka bahçesi değilse Türkiye genelindeki memurları zoraki olarak memur-sen'e üye yaptıranlar kim?
Mösyö Ensari şayet gerçekten bilmiyorsan sana tavsiyem Nisan ayına ait MEMUR-SEN ve EĞİTİM-BİR-SEN bültenlerini alsın okusun. O bültenlerde kimlerin olduğunu görecek.
Siyasetin bir 'YALAN SÖYLEM ÜRETEME MESLEĞİ olduğunu bilmiyordum. Onuda sizden öğrendim.
yusuf yusuf (@Misafir_3046)
06 Nisan 2011 Çarşamba 15:52
ensari bey yakısmıyor size. memur-senın hukumete yakınlıgını hüseyin çelik soylemişti ama siz hala inkar ediyorsunuz ve unutmayalım ki ulusalcı kanadın kadroları yargı-burokrasiden bir bir kırılıyor ancak birilerinin orduları yerleşiyor bu kadrolara ama manidar ki hak adalet diyenler sınavları da atamaları da nasıl yapıyorlar belli. islam adı altında yapılan hırsılıklar münafıklıga girer. allah sizi hak yoluna getirsin islamı namaz kılmaktan ibaret zaanedip devlet yonetimini unutanlara tafsiyem hz. ömeri okusunlar...
12 zaza (@Misafir_3045)
06 Nisan 2011 Çarşamba 15:47
sayın Abdurrahman Ensari bey siz memurlar için bugüne kadar ne yaptınızda şimdi siyaset meydanında boy gösteriyorsunuz memursen bugüne kadar ne yaptı Allah Aşkına iktidar gücünü kullanarak üye kazanmaktan başka hiç çalışmalarınız olmadı makam için siyaset yapıyorsun sözlen değil icrat göster saıyn ensari
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın