KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Aralık 2025 Salı
°C

Enkazlar kaldırılıyor

Bingöl'de meydana gelen 5,7 şiddetindeki depremin ardından bölgede enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.

Enkazlar kaldırılıyor
20 HAZİRAN 2020 CUMARTESİ 13:17
2
7272
0
AA aa

14 Haziran'da meydana gelen 5.7'lik Merkez üssü Bingöl Karlıova olan depremle ilgili yaraların sarılması için başlatılan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Kent genelinde Valilik koordinesinde AFAD, Kızılay, jandarma ve emniyetle güçleri ile birlikte vatandaşların ihtiyaçları karşılanırken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan enkaz kaldırma çalışması da sürüyor. Karlıova ilçesine bağlı Kaynarpınar, Yedisu ilçesine bağlı Elmalı ve Dinarbey köylerinde aralıksız devam eden en kaz kaldırma çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Depremden dolayı enkaz kaldırma çalışmalarının köylerinde devam ettiğini belirten Elmalı köyü sakinlerinden Kemal Adıbelli," Sağolsun devlet hep yanımızda. Vali bey, kaymakam bey, ilçe amirlerimiz hep buradalar. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar, hep yanımızdalar. İnşallah enkaz bittikten sonra inşaat yapımına devam edecekler. Çünkü burada birkaç ay sonra kış başlar. Umarım ki devlet bunun üzerinde durur biran evvel insanlarımızı sıcak bir yuvaya ulaştırır ”dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.12.2025
15:17
Tüz: `Engelliler kutlama değil, köklü çözüm bekliyor`
Tüz: 'Engelliler kutlama değil, köklü çözüm bekliyor'
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Bingöl Memur-Sen Temsilcisi Bahattin Tüz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yaptığı açıklamada engelli bireylerin yıllardır çözüme kavuşturulmayan sorunlarına dikkat çekerek hükümete ve karar vericilere 'kapsamlı reform' çağrısı yaptı. 'Bugün kutlama değil, haklarımızı haykırma günüdür' dedi.
02.12.2025
15:12
Bingöl AK Gençlik`ten Filistin için farkındalık etkinliği
Bingöl AK Gençlik'ten Filistin için farkındalık etkinliği
Aslan: 'Bu çalışma, yaşanan insani krize dikkat çekmeyi amaçlayan bir farkındalık etkinliğidir. Öğrencilerimiz duyarlılıklarını bu şekilde ifade etmek istedi.'
02.12.2025
14:48
Potada kıyasıya rekabet!
Potada kıyasıya rekabet!
ÜNİLİG Erkekler Basketbol Eleme Grupları Bingöl'de başladı. Turnuva, beş gün boyunca Karşıyaka Spor Salonu'nda devam edecek.
02.12.2025
14:18
Becerekli:
Becerekli: 'Engelliler Lütuf Değil, Hak Sahibidir'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi Başkanı Hidayet Becerekli, engelli bireylerin toplumun manevi bir değeri olduğunu belirterek kamu kurumları başta olmak üzere tüm topluma önemli bir çağrıda bulundu. Becerekli, engelli haklarının eksiksiz uygulanması ve engelli bireylerin karar süreçlerine dâhil edilmesi gerektiğini vurguladı.
02.12.2025
14:08
Vali Usta`dan mühendislere kritik uyarı!
Vali Usta'dan mühendislere kritik uyarı! 'Emin olmadan imzalamayın!'
Bingöl'de düzenlenen 'Deprem Yönetmeliği Uygulama Eğitimi' programında konuşan Vali Ahmet Hamdi Usta, mühendisleri uyardı! 'Emin olmadığınız hiçbir belgeye, rapora, plana imza atmayın. Çünkü bunun dönüşü can kaybı ve büyük acılar oluyor; Bingöl bunu geçmişte çok ağır şekilde yaşadı'
02.12.2025
13:52
Genç`te kış tedbirleri ele alındı
Genç'te kış tedbirleri ele alındı
Kaymakam Muhammet Güzel, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekerek yapılacak hazırlıkların ilçede sorunsuz bir kış sezonu geçirilmesine katkı sağlayacağını ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın