KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Engellileri topluma kazandırmak lazım

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, engellilerin olabildiğince hayata tutundurulması gerektiğine dikkat çekerek, engellilerin topluma kazandırılması gerektiğini söyledi.

Engellileri topluma kazandırmak lazım
10 MAYIS 2011 SALI 08:47
0
1840
1
AA aa

Bingöl Üniversitesi Güneşin Doğuşu Derneği'nin daveti üzerine Bingöl'e gelen Engelsiz ODTÜ Koordinatörü Claire Özel, dün saat 13.30'da Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret etti.

 
Ziyaret esnasında Engelsiz ODTÜ Koordinatörü Claire Özel, Atalay'dan Bingöl Belediyesi'nin engelliler için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Özel'in ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Başkan Atalay, AK Parti hükümeti döneminde engellilere yönelik çalışmalar yapıldığını belirterek, “Bu çalışmalarla en azından engelliler kendi ihtiyacını karşılayabilecek duruma geldiler. Biz belediye olarak da engelli kardeşlerimize destek olmaya çalışıyoruz. Maddi durumu iyi olmayan engelli vatandaşlarımıza ücret almadan ekmek yardımında bulunuyoruz. Ayrıca su ücretlerinde yüzde 50 indirim yapıyoruz. Bu şekilde engellilere yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
 
“Engellileri olabildiğince hayata tutundurmak lazım” diyen Başkan Atalay, engellilerin topluma kazandırılması gerektiğine vurgu yaparak, “Bu insanları topluma kazandırmak gerekir. Bu şekilde engellileri toplumda verimli hale getirip, onlardan verim almak zorundayız” ifadelerini kullandı.
 
Belediye olarak gençlere ve STK'lara da destek olmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Atalay, “Belediye olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere katkı sunmaya çalışıyoruz. Daha önce Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne ait olan Kültür Merkezi'ni devir aldık. Bu merkezimizde gençlerimizin ve bütün STK'ların düzenlediği organizasyonlarından ücret talebinde bulunmuyoruz” diye konuştu.
 
Başkan Atalay'ın sıcak ilgisinden dolayı teşekkür eden Özel, belediyenin engelliler için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
 
Ziyaret sonrasında Başkan Atalay, Engelsiz ODTÜ Koordinatörü Claire Özel'e Bingöl'ü anlatan kitap ve cd hediye etti.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
BINGÖLLÜ (@Misafir_4454)
11 Mayıs 2011 Çarşamba 20:10
Engelliler icin belediye olarak ne yaptiginizi ben bingöle geldigimde hic göremiyorum sayin serdal bey ben kac kez size yazdim bir kere bana geri dönemediniz ben sadece sizden bir kac tane engelli tuvaleti istiyorum bingöl sehrine geldigimde tuvalet ihtiyacimi rahat gidereyim bu cok mu zor sizce serdal bey. bi empat yapin lütfen, sizin tuvalet ihtiyaciniz oldugunda sehir merkezinde tuvalet olmasa ne yaparsiniznerde tuvalet ihtiyacinizi giderirsinizbunu bi düsünün bence modern dünyada yasiyoruz bir özürlü wc si bingölde yok sayin serdal bey

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın