KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2025 Çarşamba
°C

Endüstri meslek lisesi inşaatına başlanıldı

ENDÜSTRİ Meslek Lisesi inşaatına başlanıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Hansu, son derece modern bir okul, 300 kişilik pansiyon, atölyeler ve 10 daireden oluşan lojmanların yapılacağını söyledi.

Endüstri meslek lisesi inşaatına başlanıldı
10 NİSAN 2009 CUMA 13:35
0
1168
0
AA aa
Endüstri Meslek Lisesinin temeli nihayet atıldı. Uzun süredir kamuoyunda tartışma konusu olan lisenin yapım çalışmalarına başladı.
01 Mayıs 2003 depreminde ağır hasar gören lise binası, yıkıldıktan sonra öğrenciler uzun süre konteynırlarda eğitim görmüşlerdi. Son olarak eski Bingöl Lisesi binasına taşınan ve Yunus Emre Anadolu Lisesiyle aynı binada eğitim gören Meslek Lisesi öğrencileri bu yıl okullarına  kavuşacak. Yaklaşık 14 milyon TL'ye mal olacak lise binası 4 katlı olarak inşa edilecek.
Konu ile ilgili görüştüğümüz İl Milli Eğitim Müdürü M.Ali Hansu, Endüstri Meslek Lisesi binasının 300 kişilik pansiyon 3 atölye ve  16 derslikli olarak inşa edileceğini söyledi. Okul projesinde 10 dairelik lojman da bulunduğunu belirten Hansu, " Lise binasının en önemli kısmı zemin katı ile birlikte 4 katlı bir elektrik atölyesinin yapılmasıdır. Ayrıca Metal ve Ağaç işleri atölyeleri de çok geniş olacak. Bunların yanında bilgisayar labortuvarları dış tarafta bekçi kulübesi ve çevre düzenlemesiyle birlikte modern bir okul olacak. Pansiyon ve atölye bölümleri bu yıl içerisinde büyük bir ihtimalle tamamlanacak. Diğer kısımlarında bitirilmesi hedefleniyor. Pansiyon inşaatımızda başladı. 300 yataklı yapılacak pansiyon 12 ayın başında öğrenci alabilecek." dedi.

bingolgazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.04.2025
21:33
Bingöl en riskli iller listesinde ilk sırada!
Bingöl en riskli iller listesinde ilk sırada!
Sorunlara ve kaza sebeplerine dikkat çeken Bingöl Sürücü Kursları Derneği Başkanı Mikail Kovalar, 'Trafik kurallarına riayet edilmemesi, kazaların en büyük tetikleyici unsurudur' dedi ve çözüm önerilerini şöyle sıraladı;
29.04.2025
17:58
Vali Usta açıkladı:
Vali Usta açıkladı: '56 proje devam ediyor, 60'ı ihale aşamasında'
Bingöl İl Koordinasyon Kurulu toplantısındaki konuşmasında yatırımcı kuruluşlar tarafından yürütülen projelerin toplam değerinin 36 milyar 928 milyon TL olduğu bilgisini veren Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, yürütülen, ihale aşamasında olan ve planlanan projeleri paylaşıp çalışmaların gerçekleşme oranlarını aktardı.
29.04.2025
16:26
Bingöl yeni şehir stadyumu nerede yapılacak?
Bingöl yeni şehir stadyumu nerede yapılacak?
Stadyum müjdesinin ardından 12Bingölspor'un şampiyonluğuyla birlikte bu kez stadyumun nerede inşa edilmesi gerektiği yönünde tartışmalar alevlendi. Kimi mevcut yerinde yapılması gerektiğini vurgularken, kimileri şehir dışında bir yere inşasından yana! Peki Bakanlık nede ısrar ediyor? Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ne diyor? İşte kafaları netleştiren o gelişmeler ve görüşler…
28.04.2025
23:09
Dikkat! Bingöl`de sağanak etkisi!
Dikkat! Bingöl'de sağanak etkisi!
Hava sıcaklığının arttığı Bingöl'de Salı itibariyle gök gürültülü sağanak etkili olacak. Yağışlar hafta sonuna kadar sürecek.
28.04.2025
23:09
Araç sigortalarında yeni dönem
Araç sigortalarında yeni dönem
Motorlu araç sigortalarında tam ve ağır hasar uygulamalarıyla ilgili yeni dönem başladı.
28.04.2025
23:08
Ehliyetiniz iptal edilebilir!
Ehliyetiniz iptal edilebilir! 'Elinizi çabuk tutun'
Ehliyet sahibi olan herkesi ilgilendiren bir uyarı geldi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden eski tip sürücü belgeleri ile ilgili yapılan uyarıda tarih hatırlatması yapılarak ''En kısa sürede başvurunuzu gerçekleştirin yoksa iptal edilecek'' denildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın