KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Encümenler'den yeşilköy'e ziyaret

İl Genel Meclis üyeleri Nurettin Bozoba ve Bahaettin Ketboğa Bingöl Merkeze bağlı Yeşilköy’ü ziyaret ederek yapılan yol çalışmalarını yerinde incelediler.

Encümenler`den yeşilköy`e ziyaret
22 EYLÜL 2011 PERŞEMBE 00:07
0
3452
3
AA aa

Geçtiğimiz yıl köy içi yollarını genişletmek amacıyla bir dizi çalışma başlatan Yeşilköy, Köylere hizmet götürme birliğinin katkılarıyla yollarını kilitli taş ile döşüyor. Yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla Yeşilköy'ü ziyaret eden İl Genel Meclis üyeleri Bahaettin Ketboğa ve Nurettin Bozoba, köy muhtarı Nizamettin Hanefioğlu'ndan bilgi aldılar.

Yol çalışmalarında kullanılan kilitli taş ve diğer malzemelerin Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından verildiğini, İşçiliğinin ise köylüler tarafından üstlenildiğini belirten İl Genel Meclis üyesi Bahaettin Ketboğa, çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek “Yeşilköy halkı örnek bir davranış sergileyerek, tarihi ağaçları, bağ ve bahçelerini feda ederek yollarını genişletmiştir.  Köy içi yollarını işçilik masraflarını üstlenerek kilitli taş ile döşemişlerdir. Şuanda Yeşilköy mükemmel bir görünüme kavuşmuştur. Köy muhtarı nezdinde tüm köylülere bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İl genel Meclis üyesi Nurettin Bozoba, diğer köylerinde Yeşilköy gibi fedakârlık yapması gerektiğini belirterek “Yeşilköy'ün diğer köylere de örnek olmasını temenni ediyorum. Diğer köylerimizin de bağ-bahçelere bakmaksızın fedakârlık yapıp köy içi yollarını genişletmelerini umuyorum.  Yeşilköy'de yapılan bu çalışmalar bu bölgenin bir insanı olarak beni gururlandırdı. Bütün köylülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilköy muhtarı Nizamettin Hanefioğlu, İl Genel Meclis üyelerinin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını söyleyerek “İl Genel Meclis üyeleri Sayın Bahaettin Ketboğa ve Nurettin Bozoba'ya teşekkür ediyorum. Bütün çalışmalarımızda yanımızda olmuşlardır. Onların desteğini her zaman görmekteyiz. Köyümüzde yapılan kilitli taş çalışmalarında malzemenin tamamı KÖYDES tarafından verilmiştir. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer ve vali yardımcısı Abdülaziz Aydın başta olmak üzere İl genel meclis üyeleri Bahaettin Ketboğa, Nurettin Bozoba ve diğer encümenlerimize, köy hizmetleri şube müdürleri Kazım Kaan, Ahmet Caf ve Galip Arıkan'a, teşekkür ediyorum. Ayrıca yolların yapımında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan tüm köylülerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

İl genel meclis üyeleri daha sonra yapılan çalışmalara iştirak ederek yollara kilitli taş döşediler. 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zaza (@Misafir_6323)
23 Eylül 2011 Cuma 08:39
ne fuzilisi gidip orda çalışan işçilere bağırıp çağırsınmı ne güzel yardım ediyor.şu ön yargılarınızdan kurtulun artıki
osman yazıcıoğlu (@Misafir_6322)
22 Eylül 2011 Perşembe 21:31
fuzuli ayak dediğin o yerleri gel görde ondan sonra yorum yaz. Biz medeniyet çizgisindeyiz medeniyet. Hizmet etseler şikayetçisiniz, etmeseler yine şikayetçisiniz. Seni seçelim sen fuzuli olmayan işler yap.
zafer karadag (@Misafir_6317)
22 Eylül 2011 Perşembe 00:44
sayın encümenler bırakın bu fuzuli ayakları
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın