KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

En sert yumruk belediye bingölspor'dan

Belediye Bingölspor ringlerde büyük başarı yakaladı. İller arası Bahar Kupası’nda boksörlerimiz 2 birincilik 1 ikincilik, 5 üçüncülük kazanarak takım halinde birinci oldu.

En sert yumruk belediye bingölspor`dan
11 NİSAN 2012 ÇARŞAMBA 00:39
0
8337
1
AA aa

Ankara Şefik Tetik Boks Eğitim Merkezi'nde 5-8 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılan müsabakalarda 35 ilden 252 sporcunun mücadele ettiği şampiyonaya Belediye Bingölspor 11 boksörle katıldı. 32 spor kulübünün şampiyonluk kupası için kıyasıya mücadele ettiği, nefes kesen maçlar sonunda takım sıralamasında rakiplerine açık ara fark atan Belediye Bingölspor Kulübü 8 sporcunun ilk üçe girerek büyük bir başarı yakaladığı müsabakalarda takım halinde birinci oldu. Dereceye giren kulüplere kupalarını Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz verdi.

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks İl Temsilciliği tarafından 5-8 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenen Bahar Kupası Boks Müsabakalarına sporcuların ve seyircilerin ilgisi yüksek oldu.

Kalkınma Bakanı Yılmaz'dan boksörlere destek

Müsabakaların final gününde sporculara moral ve destek vermek için Şefik Tetik Boks Eğitim Merkezine gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, gençleri spor salonlarına çekerek onları kötü alışkanlıklardan koruyanlara ve organizasyonu düzenleyen yetkililere teşekkür ederek, 40 kiloda dereceye giren sporcularımızdan Serkan Argunağa'ya madalyasını taktı.

Şampiyonayı değerlendiren Belediye Bingölspor Kulübü Boks Takımı Antrenörü Vahyettin Alanda, “Müsabakalarda sporcularımızın aldığı başarı bizleri mutlu etti. Şampiyonluk madalyalarını başta Belediye Başkanımız Sayın Serdar Atalay'a ve camiamıza hediye ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın destekleri ile başarıyı yakaladıklarını dile getiren Alanda, destekler artıkça başarıların geleceğini belirterek, “Bingöl'de ilk kez böyle bir başarıyı yakaladık. Desteklerini bizden hiç esirgemeyen Sayın Serdar Atalay başta olmak üzere Kalkınma Bakamınız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Bingöl eski milletvekili Kazım Ataoğlu'na, Bingöl Valisi Sayın Mustafa Hakan Güvençer'e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Erdal Arıkan'a, Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Burhan Arıkız'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Enver Bazencir'e, Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Namık Toplu'ya, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Yardımcısı Sayın Mithat Kaya'ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarına katılmaktır. İlimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bingöl'de çok kaliteli sporcular var. Sporcularımız desteklenirse başarıların arkası gelecektir” diye konuştu.

Şampiyonada Belediye Bingölspor boksörlerinden, küçük minikler 37 kiloda alt miniklerde Yusuf Çetkin üçüncü, 40 kiloda alt miniklerde Serkan Ergunağa birinci, 46 kiloda Melikşah Özsoy (Gençlikspor Kulübü) birinci, 37 kiloda üst minikler Enes Yararlı üçüncü, 38,5 kiloda Kerem Çetkin (Çanspor Kulübü) üçüncü, 44,5 kiloda Resul Çetkin üçüncü, 50 kiloda Barış Ateş üçüncü, 52 kiloda Sinan Çeçen(Yeni Mahalle Gençlikspor Kulübü) ikinci oldu.

Ayrıca müsabakalarda Belediye Bingölspor Kulübü Boks Takımı Antrenörü Vahyettin Alanda yılın antrenörlük ödülünü alarak büyük başarı yakaladı.

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
nihat kaya (@Misafir_8292)
11 Nisan 2012 Çarşamba 14:10
vahyettin hocam öncelikle seni ve sporcularını canı gönülden tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.sizin başarınız bizim başarımızdır,bu başarı bingölün başarısıdır.bu başarıya herkesin gurur duyması ve bu başarıyı tebrik etmesi lazım.blediye başkanı sayın serdar atalay ve gençlik hizmetleri ve spor il müdürü sayın erdal arıkan'sayelerinde bu başarıyı elde ettiniz.bu tür destekler daha da artılırsa boks olsun,atletizm olsun ve diğer branşlar olsun başarı daha da çok artacaktır.hakkımızda hayırlısı olması dileğiyle.
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın