KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Emniyetten 350 öğrenciye hediye paketi

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, içerisinde Polis Ne Yapar Dergisi, yapboz, not defteri, kalem ve çantasıyla birlikte yaklaşık 350 hediye paketi dağıttı.

Emniyetten 350 öğrenciye hediye paketi
26 OCAK 2013 CUMARTESİ 03:26
0
5171
0
AA aa

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik kapsamında yapmış olduğu faaliyetlerine devam ediyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Başkomiser Soner Baykan ve personelleri ile birlikte Öğretmen Veli Tuğa Okulu'nda okuyan yaklaşık 350 öğrenciye hediye paketi dağıttı.

Hediye dağıtımı öncesinde Başkomiser Baykan, öğrencelere “Polis nedir, ne yapar, kayboldukları zaman veya başlarına bir iş geldiği zaman ne yapmaları gerektiği, trafik kuraları, 155 Polis hattının kullanımı ” başlığı altında bilgilendirme yaparak, okul öğrencilerimizin sorularına cevap verdiler.

Baykan: “Öncelikle bu güzel ve anlamlı günde bizlere yardımcı olan Öğretmen Veli Tuğa İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenlerine teşekkür ederim. Bu gün öğrencilerimize toplam 350 hediye paketi dağıtık ve öğrencilerimizin yüzlerinde sevinç, heyecanı, coşkuyu görüyoruz. Bu da öğrencilerimizin ne kadar mutlu olduğunu gösteriyor ” dedi.

Öğretmen Veli Tuğa İlköğretim Okulu Müdürü Recep Kaya ise: “İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün, okulumuzu ziyaret ederek 350 öğrencilerimize hediye paketi dağıtmıştır. Bu güzel çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederim” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın