KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Emniyetten 350 öğrenciye hediye paketi

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, içerisinde Polis Ne Yapar Dergisi, yapboz, not defteri, kalem ve çantasıyla birlikte yaklaşık 350 hediye paketi dağıttı.

Emniyetten 350 öğrenciye hediye paketi
26 OCAK 2013 CUMARTESİ 03:26
0
4724
0
AA aa

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik kapsamında yapmış olduğu faaliyetlerine devam ediyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Başkomiser Soner Baykan ve personelleri ile birlikte Öğretmen Veli Tuğa Okulu'nda okuyan yaklaşık 350 öğrenciye hediye paketi dağıttı.

Hediye dağıtımı öncesinde Başkomiser Baykan, öğrencelere “Polis nedir, ne yapar, kayboldukları zaman veya başlarına bir iş geldiği zaman ne yapmaları gerektiği, trafik kuraları, 155 Polis hattının kullanımı ” başlığı altında bilgilendirme yaparak, okul öğrencilerimizin sorularına cevap verdiler.

Baykan: “Öncelikle bu güzel ve anlamlı günde bizlere yardımcı olan Öğretmen Veli Tuğa İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenlerine teşekkür ederim. Bu gün öğrencilerimize toplam 350 hediye paketi dağıtık ve öğrencilerimizin yüzlerinde sevinç, heyecanı, coşkuyu görüyoruz. Bu da öğrencilerimizin ne kadar mutlu olduğunu gösteriyor ” dedi.

Öğretmen Veli Tuğa İlköğretim Okulu Müdürü Recep Kaya ise: “İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün, okulumuzu ziyaret ederek 350 öğrencilerimize hediye paketi dağıtmıştır. Bu güzel çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederim” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.12.2025
10:10
Cep telefonu hattı alımında şartlar zorlaşıyor
Cep telefonu hattı alımında şartlar zorlaşıyor
TBMM'ye sunulan torba yasa tasarısıyla cep telefonu aboneliğinde köklü değişikliklere gidiliyor. Buna göre, suçla mücadele amacıyla aboneliklerde elektronik ve biyometrik kimlik doğrulaması zorunlu hale gelecek. Ayrıca, aktif olmayan ve sahibinin hayatta olduğu teyit edilemeyen mobil hatlar 3 ay içinde otomatik olarak kapatılacak; yabancılara ise özel numara serileri tahsis edilecek.
29.11.2025
19:09
Bingöl Engelliler Platformu`ndan Erişilebilirlik ve Destek Çağrısı
Bingöl Engelliler Platformu'ndan Erişilebilirlik ve Destek Çağrısı
'Engelliler yalnızca bir günde değil, her gün hatırlanmalı' diyen Korkutata, Dünya Engelliler Günü'nün bir kutlama değil, erişilebilirlik ve eşitlik konusunda kalıcı adımlar atılması için önemli bir farkındalık günü olduğuna dikkat çekti.
29.11.2025
18:56
Hatısaru: `Bingöl Halkı Seçimi Bekliyor, Değişim Kapıda!`
Hatısaru: 'Bingöl Halkı Seçimi Bekliyor, Değişim Kapıda!'
'Adaleti ve hakkaniyeti yeniden tesis etmek için sorumluluk almaya hazırız' diyen Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru; 'Bingöl halkı seçimi bekliyor! Bu milletin derdiyle dertlenen kadrolar iktidara taliptir' dedi.
29.11.2025
18:42
Bingöl Polisi 1 Haftada 35 Şüpheliyi Yakaladı
Bingöl Polisi 1 Haftada 35 Şüpheliyi Yakaladı
Emniyet yetkilileri, Bingöl'de kamu düzeninin korunması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
29.11.2025
18:26
12 Bingölspor Zirvede Güç Topluyor!
12 Bingölspor Zirvede Güç Topluyor!
Kadrosundaki açığı yeni transferlerle kapatmaya çalışan lider 12 Bingölspor, haftayı 3 puanla kapatıp en yakın takipçisi Niğde Belediyespor ile puan farkını 9'a çıkararak şampiyonluk ateşini yeniden harladı.
28.11.2025
13:27
Karaarslan`dan Çözüm Mesajı:
Karaarslan'dan Çözüm Mesajı: 'Büyük Bir Anlayış Değişikliği Kaçınılmaz'
Türkiye'de Kürt meselesinin çözümünün yalnızca güvenlik önlemleriyle mümkün olmadığını belirten iş insanı ve DEM Partili siyasetçi Ahmet Karaarslan, 2025'teki çözüm sürecini 'geri dönüşü olmayan bir fırsat' olarak nitelendirdi ve toplumsal sahiplenmenin kilit rol oynayacağının altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın