KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Şubat 2026 Çarşamba
°C

Emniyet müdürü gülnaz'dan uyuşturucu uyarısı

     BİNGÖL (Online) - Bingöl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, gençleri ve lise çağındaki öğrencileri uyuşturucu maddeye alıştırmaya çalışan kişelere yönelik yapılan operasyonda 3 kişiyi yakaladıklarını bildirdi.

Emniyet müdürü gülnaz`dan uyuşturucu uyarısı
11 KASIM 2005 CUMA 20:45
0
2415
0
AA aa
       Emniyet Müdürü Gülnaz, emniyet müdürlüğünde basın mensupları ile bir tanışma toplantısı düzenledi.
Tanışma toplantısında güvenlik güçlerinin, halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya çalıştığını belirten Gülnaz, yaptığı açıklamada gençlere ve lise çağındaki öğrencilere uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen A.B, N.B ve Y.D isimli şahısların yakalandığını söyledi.
       Şahısların üzerinde yapılan aramada toplam 47 gram esrar maddesi ele geçirildiğini ifade eden Gülnaz, ''Gençlerin ve özellikle lise çağındaki öğrencilerimiz uyuşturucu ve diğer zararlı alışkanlıklardan korumak için okul çevrelerin sürekli ekip bulunduruyoruz. Gençlerimiz uyuşturucu belasından korumak üzere çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Bu konuda halkımızın ve velilerimiz ve demokratik kitle örgütlerinin yardımlarını bekliyoruz'' dedi.
        Güveklik güçleri olarak Bingöl halkının huzuru için çalıştıklarını anlatan Gülnaz, ''Güvenlik güçleri ile basın mensupları kamu görevi yapıyor. Güvenlik mensupları halkın güvenliğini sağlarken, basın mensupları da halkı bilgilendirme görevi yapıyor. Gelişen iletişim teknolojisi sayesinde bilgiyi gizlemenin mümkünü yoktur. Önemli olan doğru bilgiyi iletmektir'' diye konuştu.
        Olası yanlış haberlerin aktarılmaması konusuna dikkat çeken Gülnaz, basın mensuplarının haber kaynaklarından aldığı bilgileri resmi kaynaklardan teyit etmeden, haber yapmamalarını istedi.

           www.bingolonline.com

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.02.2026
12:39
Kentsel dönüşümde yeni karar! Ya yıkılacak ya satılacak
Kentsel dönüşümde yeni karar! Ya yıkılacak ya satılacak
Kentsel dönüşüme girecek riskli binalar için yıkım ve karar alma süreci hızlandırıldı. Bir hak sahibinin isteği bile karar sürecini başlatmaya yeterli olacak, karara itiraz edilirse, itiraz edenin payı diğer hak sahiplerine devlet eliyle satılacak. Payı devlet de alabilecek. Bina arsa haline dönerse alım önceliği devletin olacak. Kararla birlikte gözler, Bingöl'de dönüştürülmesi planlanan Maden Sokak'a çevrildi.
04.02.2026
12:07
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruluyor
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruluyor
Bingöl Kent Konseyi Yürütme Kurulu kararıyla Engelli Meclisi kurulmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Yeni meclisle birlikte engelli bireylerin şehir yönetimine doğrudan ve kalıcı katılımının sağlanması hedefleniyor.
03.02.2026
17:38
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı`ndan Dolandırıcılık Uyarısı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Dolandırıcılık Uyarısı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı, son dönemde artış gösteren dolandırıcılık suçlarında öğrenciler ve ekonomik durumu kötü vatandaşların banka hesapları ve GSM hatları üzerinden suçlara dahil edildiğini belirterek, ciddi hukuki sonuçlara dikkat çekti.
02.02.2026
17:39
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
02.02.2026
16:58
ÖNDER`den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER'den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türk Kızılay iş birliğiyle 'İyilik Kanımızda Var' sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatırken, Bingöl'deki bağış etkinliğinin 03–04 Şubat 2026 tarihlerinde Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacağını duyurdu.
02.02.2026
15:08
Bingöl Belediyesi`nden
Bingöl Belediyesi'nden 'Karla Mücadele' Açıklaması
Bingöl Belediyesi, DEM Parti Belediye Meclis Gurubunun, 'Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığı' iddialarına yanıt verdi. Çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ve tüm imkânların sahaya yansıtıldığının vurgulandığı açıklamada 'çatı ve saçakların bina sorumluluğunda olduğu' vurgulanırken, yapılan eleştirilerin çözüm üretmediği ve sahadaki emeği yok saydığı ifade edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın