KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Emniyet müdürü gülnaz'dan uyuşturucu uyarısı

     BİNGÖL (Online) - Bingöl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, gençleri ve lise çağındaki öğrencileri uyuşturucu maddeye alıştırmaya çalışan kişelere yönelik yapılan operasyonda 3 kişiyi yakaladıklarını bildirdi.

Emniyet müdürü gülnaz`dan uyuşturucu uyarısı
11 KASIM 2005 CUMA 20:45
0
2607
0
AA aa
       Emniyet Müdürü Gülnaz, emniyet müdürlüğünde basın mensupları ile bir tanışma toplantısı düzenledi.
Tanışma toplantısında güvenlik güçlerinin, halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya çalıştığını belirten Gülnaz, yaptığı açıklamada gençlere ve lise çağındaki öğrencilere uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen A.B, N.B ve Y.D isimli şahısların yakalandığını söyledi.
       Şahısların üzerinde yapılan aramada toplam 47 gram esrar maddesi ele geçirildiğini ifade eden Gülnaz, ''Gençlerin ve özellikle lise çağındaki öğrencilerimiz uyuşturucu ve diğer zararlı alışkanlıklardan korumak için okul çevrelerin sürekli ekip bulunduruyoruz. Gençlerimiz uyuşturucu belasından korumak üzere çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Bu konuda halkımızın ve velilerimiz ve demokratik kitle örgütlerinin yardımlarını bekliyoruz'' dedi.
        Güveklik güçleri olarak Bingöl halkının huzuru için çalıştıklarını anlatan Gülnaz, ''Güvenlik güçleri ile basın mensupları kamu görevi yapıyor. Güvenlik mensupları halkın güvenliğini sağlarken, basın mensupları da halkı bilgilendirme görevi yapıyor. Gelişen iletişim teknolojisi sayesinde bilgiyi gizlemenin mümkünü yoktur. Önemli olan doğru bilgiyi iletmektir'' diye konuştu.
        Olası yanlış haberlerin aktarılmaması konusuna dikkat çeken Gülnaz, basın mensuplarının haber kaynaklarından aldığı bilgileri resmi kaynaklardan teyit etmeden, haber yapmamalarını istedi.

           www.bingolonline.com

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.04.2026
18:18
Bingöl`de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek izlenecek yol haritası ele alındı.
08.04.2026
17:59
Kaymakam Sarı`dan Jandarma Ziyareti
Kaymakam Sarı'dan Jandarma Ziyareti
Adaklı Kaymakamı Abdullah Sarı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.
08.04.2026
17:47
Bingöl`ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Bingöl'ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Bingöl'ün kuzey kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ulaşımda aksamalar ve çığ riskine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın