KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Ekim 2025 Pazartesi
°C

Emekliye 2 kat ek ödeme

12 milyonu aşkın emekli, ek ödemede artış için alınacak karara kilitlendi.

Emekliye 2 kat ek ödeme
10 NİSAN 2018 SALI 07:25
1
2427
0
AA aa

İgili bakanlıklardan vize çıkarsa, emeklilerin her ay aldığı ek ödemede 2 kata varan, hatta aşan artış yaşanacak

Her ay maaşlarının yüzde 4-5'i oranında ek ödeme alan emekliler, artış için gözünü Çalışma Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı'na çevirdi.

Vergi iadesinin yerini alan ek ödemede oranların düşük kaldığını belirten emekliler, artış konusunun masaya yatırılmasını istiyor.

Eğer bakanlıklardan vize çıkarsa, emeklilerin ek ödemesinde 2 kata varan artış yaşanacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.10.2025
20:52
Trafik cezalarına artış geliyor
Trafik cezalarına artış geliyor
Meclis Genel Kurulu'nda bu hafta Karayolları Trafik Kanunu teklifi ele alınacak. Yeni kanun teklifinde işlenen suçlara caydırıcı cezalar öngörülüyor.
05.10.2025
20:50
Bakan duyurdu! 750 TL`yi aşan fatura ikiye katlanacak
Bakan duyurdu! 750 TL'yi aşan fatura ikiye katlanacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ilk kez şubat ayında uygulanmaya başlanan kademeli faturalandırmada sübvansiyon sınırının ekim ayı içerisinde değişeceğini duyurdu. Halihazırda 5 bin kilovat saat olarak belirlenen sübvansiyon limitinin 3 bin kilovat saate düşürüleceği iddia ediliyor. Söz konusu değişikliğin yapılması halinde 750 TL'yi aşan elektrik faturaları otomatik olarak 1500 TL seviyesine yükseltilecek.
05.10.2025
20:08
Fahri Alimoğlu mezarı başında anıldı
Fahri Alimoğlu mezarı başında anıldı
Dava salonlarının ötesinde, yazıları ve kitaplarıyla toplumsal sorumluluk ve entelektüel birikimin sesi olarak hafızalarda yaşamaya devam eden Bingöl Online Yazarlarından Avukat Fahri Alimoğlu, mezarı başında anıldı.
05.10.2025
19:52
35 yıllık tespih koleksiyonunu Gazze için satışa çıkardı
35 yıllık tespih koleksiyonunu Gazze için satışa çıkardı
Bingöl'de yaşayan Sıddık Ağırbaş, yaklaşık 35 yıldır büyük bir emek ve özenle biriktirdiği tespih koleksiyonunu Gazze'ye destek olmak amacıyla satışa çıkardı.
05.10.2025
19:42
Ağralı`dan Balkan Şampiyonası`nda bronz madalya
Ağralı'dan Balkan Şampiyonası'nda bronz madalya
12Bingölspor'un milli sporcusu Yavuz Ağralı, Balkan Maraton Şampiyonası'nda 3'üncü olarak büyük bir başarıya imza attı. İnancı ve azmiyle dikkat çeken Ağralı, elde ettiği bu dereceyle 12 Bingölspor bayrağını Balkanlar'da gururla dalgalandırdı.
05.10.2025
19:35
Bingöl master takımı kupayla döndü
Bingöl master takımı kupayla döndü
Antalya Belek'te düzenlenen turnuvada finalde kaybeden Bingöl master takımı, turnuvayı ikincilikle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın