KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ağustos 2026 Perşembe
°C

Elazığ'da çaldıklarını bingöl'e satacaktılar

Elazığ’dan çaldıkları 6 bin TL değerindeki malzemeyi satmak için Bingöl’e gelen 3 kişi, polis tarafından yakalandı.

Elazığ`da çaldıklarını bingöl`e satacaktılar
14 ŞUBAT 2013 PERŞEMBE 09:04
0
2316
0
AA aa

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, 11 Şubat 2013 günü Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde durumlarından şüphelenilerek durdurulan 3 şahsın hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Yakalanan malların piyasa değerinin yaklaşık 6 bin TL olduğu belirtilen açıklamada: “Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince şahıslarla yapılan görüşmelerde, kendileri Elazığ ilinde 3 farklı iş yerine hırsızlık amaçlı girdikleri ve bu çalıntı eşyaları satmak amacıyla Bingöl'e geldiklerini beyan etmişlerdir. Şüpheli şahısların beyanları doğrultusunda Yenişehir Mahallesi Gültepe Sokak üzerindeki bir adreste yapılan arama neticesinde bulunan 2 adet çuval ve 7 adet büyük boy poşet içerisinde 81 adet çeşitli takımların amblemleri bulunan forma, 11 adet plastik salata tahtası, 7 adet gümüş olduğu değerlendirilen çay tepsisi, 2 adet ve her biri 30 parça olmak üzere yemek, çatal ve bıçak takımı, 670 çift çorap, 36 çift spor ayakkabısı, 46 çift kundura, 2 adet cep telefonu, 3 adet altın olduğu değerlendirilen bilezik, 1 adet MP3 müzik çalar ele geçirilmiştir. İlimizde yaptırılan değer tespitinde bu malların yaklaşık piyasa değerinin 6 bin TL olduğu anlaşılmıştır. Konuyla ilgili Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine bilgi verilmiş, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar neticesinde şüpheli şahıslar ve arama neticesinde ele geçirilen suç unsuru malzemeler, tahkikatın devamı olarak suç yeri olan Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir” denildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
13.08.2026
09:47
Hikmet Tekin ve ailesi şehadetlerinin 47. yılında dualarla anıldı
Hikmet Tekin ve ailesi şehadetlerinin 47. yılında dualarla anıldı
Merhum Bingöl Belediye Başkanı Hikmet Tekin, annesi Hürmüye Tekin ve kardeşi Ahmet Hamdi Tekin, şehit edilişlerinin 47. yılında mezarları başında ve Bingöl Ulu Cami'de düzenlenen mevlid programında dualarla anıldı.
12.08.2026
18:37
Rektör Çelik`ten dijital iletişim vurgusu
Rektör Çelik'ten dijital iletişim vurgusu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile İçişleri Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen 'Dijital Çağda Kamu İletişimi' paneline katıldı. Çelik, dezenformasyonla mücadelede doğru bilginin güvenilir kaynaklardan kamuoyuna ulaştırılmasının kritik önem taşıdığını söyledi.
12.08.2026
18:36
Uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Bingöl ile Muş arasındaki ormanlık alanda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 700 kök Hint keneviri ve 2 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Suçüstü yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın