KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mayıs 2026 Salı
°C

Eğitim- Sen: 'Okulun her tarafı dökülüyor'

Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, Karlıova ilçesindeki bir okulun fiziki olarak yetersiz olduğunu iddia ederek: 'Özellikle Toklular İlkokul ve Ortaokulundaki (Aynı binada) fiziki manzara bizi dehşete düşürdü. Okulun her tarafı dökülüyor.'

Eğitim- Sen: `Okulun her tarafı dökülüyor`
28 EYLÜL 2021 SALI 16:46
7
2350
3
AA aa

Eğitim –Sen Bingöl Şubesi, Karlıova ilçesindeki okullara bir takım ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette okulların fiziki açıdan yetersiz olduğu belirtilirken, ilgili kurumları önlem konusunda uyardı.

Yapılan açıklamada, “Eğitim –Sen Bingöl Şubesi olarak 27/09/2021 tarihinde Karlıova ilçemizde çeşitli okulları ziyarette bulunduk. Özellikle Toklular İlkokul ve Ortaokulundaki (Aynı binada) fiziki manzara bizi dehşete düşürdü. Okulun her tarafı dökülüyor. Daha önce güçlendirme görmüş okulun deprem dayanıklılığı tekrar ölçülmüş ve yıkım kararı alındığı duyumunu aldık. 17 Eğitimci arkadaşımızın büyük bir özveriyle çalıştığı okulda toplam 300 öğrenci eğitim ve öğretim görmektedir. Bu okul aynı zamanda taşımalı eğitimle civar yerleşim yerlerinden de öğrenci alan bir okuldur. Aynı zamanda bir deprem bölgesi de olan Karlıova ilçemizde böyle bir okulda eğitim yapılması bizleri hem üzmüş hem de dehşete düşürmüştür.  Yetkilileri hem uyarıyor hem de önlem almaya davet ediyoruz” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85836)
28 Eylül 2021 Salı 21:29
Bu okulun 2008 de yikim karari gelmisti, hala icerisinde ogrenci var. Saka gibi, biri mazallah altinda can verse kimse de sprumlulugu ustlenmeyecek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85821)
28 Eylül 2021 Salı 17:08
Eğitim bir senin bu okuldan haberi varsa arap olayim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85818)
28 Eylül 2021 Salı 17:01
Eğitim bir sen ne yapıyor. Sendika üyeliği işlerini bırakıp eğitimle ilgilensinler.
25.05.2026
16:37
‘Tosun Paşa` Rekor Fiyata Satıldı
'Tosun Paşa' Rekor Fiyata Satıldı
Kurban Bayramı öncesi Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nın en çok konuşulan kurbanlığı olan yaklaşık 1,5 tonluk 'Tosun Paşa', sıkı pazarlıkların ardından alıcısını buldu. Dev cüssesiyle vatandaşların ilgi odağı olan kurbanlık, pazarda günlerce konuşuldu.
25.05.2026
16:02
Kayalıklarda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı
Kayalıklarda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı
Bingöl merkez Kurudere Barajı çevresindeki kayalıklarda mahsur kalan iki vatandaş, AFAD, jandarma ve sağlık ekiplerinin koordineli müdahalesiyle bulundukları noktadan güvenli şekilde kurtarıldı.
24.05.2026
23:59
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP'de mahkemenin verdiği 'mutlak butlan' kararı sonrası parti karıştı. Genel merkezde arbede ve polis müdahalesi yaşanırken, gözler şimdi il örgütlerine çevrildi. CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş'ın açıklaması ise 'Bingöl teşkilatı hangi tarafta?' sorusunun yanıt niteliğinde oldu.
24.05.2026
21:58
Genç`te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç'te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç İlçe Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi'nde yapımı sürdürülen park projesinde çalışmalar devam ediyor. Daha önce olumsuzluklarla anılan alanın, modern ve güvenli bir sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.
24.05.2026
16:36
Bingöl`de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl'de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir merkezindeki 10 mezarlıkta bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.
24.05.2026
15:48
Bingöl`de 33 Şehit, 33`üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
Bingöl'de 33 Şehit, 33'üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
'Yıkıcıya, bölücüye, darbeciye asla fırsat vermeyeceğiz' diyen Bingöl Valisi Cahit Çelik; 'Devletimizce takip edilen kararlı politikalarla bir daha bu topraklarda terör belası yaşamayacak; binlerce yıl birlik ve beraberlik içinde, dostça ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın