KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Eğitim- Sen: 'Okulun her tarafı dökülüyor'

Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, Karlıova ilçesindeki bir okulun fiziki olarak yetersiz olduğunu iddia ederek: 'Özellikle Toklular İlkokul ve Ortaokulundaki (Aynı binada) fiziki manzara bizi dehşete düşürdü. Okulun her tarafı dökülüyor.'

Eğitim- Sen: `Okulun her tarafı dökülüyor`
28 EYLÜL 2021 SALI 16:46
7
2582
3
AA aa

Eğitim –Sen Bingöl Şubesi, Karlıova ilçesindeki okullara bir takım ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette okulların fiziki açıdan yetersiz olduğu belirtilirken, ilgili kurumları önlem konusunda uyardı.

Yapılan açıklamada, “Eğitim –Sen Bingöl Şubesi olarak 27/09/2021 tarihinde Karlıova ilçemizde çeşitli okulları ziyarette bulunduk. Özellikle Toklular İlkokul ve Ortaokulundaki (Aynı binada) fiziki manzara bizi dehşete düşürdü. Okulun her tarafı dökülüyor. Daha önce güçlendirme görmüş okulun deprem dayanıklılığı tekrar ölçülmüş ve yıkım kararı alındığı duyumunu aldık. 17 Eğitimci arkadaşımızın büyük bir özveriyle çalıştığı okulda toplam 300 öğrenci eğitim ve öğretim görmektedir. Bu okul aynı zamanda taşımalı eğitimle civar yerleşim yerlerinden de öğrenci alan bir okuldur. Aynı zamanda bir deprem bölgesi de olan Karlıova ilçemizde böyle bir okulda eğitim yapılması bizleri hem üzmüş hem de dehşete düşürmüştür.  Yetkilileri hem uyarıyor hem de önlem almaya davet ediyoruz” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85836)
28 Eylül 2021 Salı 21:29
Bu okulun 2008 de yikim karari gelmisti, hala icerisinde ogrenci var. Saka gibi, biri mazallah altinda can verse kimse de sprumlulugu ustlenmeyecek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85821)
28 Eylül 2021 Salı 17:08
Eğitim bir senin bu okuldan haberi varsa arap olayim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85818)
28 Eylül 2021 Salı 17:01
Eğitim bir sen ne yapıyor. Sendika üyeliği işlerini bırakıp eğitimle ilgilensinler.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın