KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

‘DOĞALGAZ KAMPANYASI’NA DESTEK!

Genç’e doğalgazın gelmesi için başlatılan kampanyaya, bir destek de Yerel Hak – Sen’den geldi.

‘DOĞALGAZ KAMPANYASI’NA DESTEK!
17 HAZİRAN 2014 SALI 02:24
0
3949
0
AA aa

Yeterli başvurunun olması için son günün 30 Haziran olması nedeniyle Genç'e doğalgazın gelmesi için başlatılan kampanyaya Yerel Hak – Sen Bingöl Şubesi ve Genç Temsilciliği de destek verdi.

Yerel Hak – Sen Genel Başkan Yardımcısı M. Sddık Baki, Yerel Hak – Sen Genç İlçe Temsilcisi Veysel Arıkız, Yerel Hak – Sen Üyeleri Ömer Bazencir, Ferit Çetinok ve Mehmet Ay, Genç Belediye Başkan Vekili Cevdet Arıktekin ile Genç Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Orhan Kolak'ı ziyaret ederek, başlatılan kampanyaya destek verdiklerini açıkladılar.

Genç Belediyesi ve Genç esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını ziyaret eden Yerel Hak – Sen yetkilileri, Genç'e doğalgazın gelmesi için sendika olarak bazı çalışmalar başlattıklarını ve kendi üyelerinin gerekli olan bağlantı bedelini yatıracaklarını söylediler.

BAKİ: “GENÇ DOĞALGAZSIZ DÜŞÜNÜLEMEZ”

Yerel Hak – Sen Genel Başkan Yardımcısı M. Sıdık Baki: ‘‘Genç İlçesi Bingöl'ün en büyük ilçesi olmakla beraber ulaşım konusunda kilit bir noktada olan ilçemizdir. Büyümeye ve gelişmeye müsait olan Genç İlçesi doğalgazsız düşünülemez. Genç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Genç Kaymakamlığı ile Genç Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaya biz de sendika olarak destek vermek istiyoruz. Genç ilçesindeki üyelerimiz gerekli olan bağlantı bedelini bankaya yatırıp bu kampanyaya destek vereceklerdir. Aynı kampanyanın Solhan İlçemizde de başlatılmasını temenni ediyoruz'' dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın