KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Diksiyon kursu'na katılanlara sertifika

Bingöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, bünyesinde 3. Diksiyon Kursu'na katılanlara yönelik sertifika töreni ve kokteyl programı düzenlendi.

Diksiyon kursu`na katılanlara sertifika
02 TEMMUZ 2011 CUMARTESİ 00:57
0
2297
0
AA aa

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında saat 17.00'de düzenlenen programa Vali Mustafa Hakan Güvençer, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Ensari, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Abdulkadir Korkulu, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Arıkız, kursiyerler katıldı.

 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ensari, yaptı.
 
Talep üzerine kurs açan Halk Eğitim Merkezi'nin istihdama yaptığı katkıya değinen Ensari, Diksiyon Kursu sonrası çok kişinin çağrı merkezinde işe yerleştiğini söyledi.
 
Halk Eğitim Merkezi'nde kurslara katılarak sertifika alan çok kişinin istihdam edildiğini vurgulayan Ensari, “Kurslarımız sonrası çok sayıda kursiyerimiz aldıkları sertifikalarla Bingöl Üniversitesi ve Et ve Balık Kurumu'nda işe girdi. Şuana kadar açtığımız 3 Diksiyon Kursu'nda yaklaşık 80 kursiyerimize sertifika verdik. Diksiyon Kursu bizim için önemli. Çağrı merkezinde çalışan kursiyerlerimiz oldukça fazla. Çağrı merkezinin yeni alım yapacağıyla ilgili haberler çıktı. Bu kursiyerlerimiz çok rahat bir şekilde çağrı merkezinde çalışabilirler. Bundan sonra da kurs açacağız” dedi.
 
Ensari'nin konuşmasının akabinde Kurs Öğretmeni Nesrin Albayrak ve kurs öğrencileri, kurs hakkında birer kısa konuşma yaptılar.
 
Diksiyon Kursu'nun faaliyetleri hakkında slayt gösterisi ve sertifika töreniyle devam eden program yapılan ikram ile son buldu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın