KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Devlet olanın milleti vardır

Bingöl Valisi Ali Mantı; Bir ve beraber olursak, kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlarsak ülkemiz hızla büyümeye devam eder. Millet olanın devleti, devlet olanın milleti vardır dedi.

Devlet olanın milleti vardır
02 ŞUBAT 2018 CUMA 21:44
7
2078
2
AA aa

Bingöl Valiliği ve Bingöl Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ‘Mahalle Buluşmaları' toplantısı, merkez Bahçelievler Mahallesi'nde gerçekleşti.

Vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinlemek amacıyla bu toplantıların düzenlendiğini ifade eden Vali Mantı, imkânlar dâhilinde sorunları çözmeye gayret ettiklerini belirtti.

Vali Mantı, en büyük güvencelerinin ve desteklerinin, vatandaş olduğunu belirterek; “Vatandaşlarımıza faydalı olmak, sorunlarına çözüm bulmak amacıyla mahallelerimizi dolaşıyoruz. Her hafta bir mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu toplantıların yüz yüze görüşmek gibi bir faydası var. Bir ve beraber olursak, kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlarsak ülkemiz hızla büyümeye devam eder. Millet olanın devleti, devlet olanın milleti vardır. Hepimiz görevimizde elimizden geleninin en iyisini yapmalıyız” İfadelerini kullandı.

Toplantıya katılan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise; “Mahallede park, sağlık ocağı, Kur'an kursu gibi birçok talep var. Taleplerinizi ve sorunlarını önemsiyoruz. İmkânlarımız dâhilinde de bu sorunları çözüyor ve taleplerinize de cevap veriyoruz. İnşallah en kısa sürede iletilen sorunlarınıza çözüm üretiriz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Selami Kızmız (@selami12)
04 Şubat 2018 Pazar 16:52
asdasdasdasd
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22398)
03 Şubat 2018 Cumartesi 08:31
Bahçelievler Mahallesinin en büyük sorunu araç park sorunudur.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın