KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Şubat 2025 Salı
°C

Deniz hanım köyden gelmiş 16 yaşındaki emine kız mı

Tamer Karadağlı, uğruna eşini boşadığı ancak kısa bir süre sonra ayrıldığı Deniz Uğur'la canlı yayında karşıya karşıya geldi.

Deniz hanım köyden gelmiş 16 yaşındaki emine kız mı
03 OCAK 2008 PERŞEMBE 08:56
0
1150
0
AA aa
Program sunucusunun "Siz Deniz Hanım'ı kandırmış oluyorsunuz ama" sözlerine sinirlenen Karadağlı, "Deniz hanım köyden gelmiş 16 yaşındaki Emine kız mı? Kandırdım mı buyrun sorun" diye çıkıştı.
Fox'da ekrana gelen "Dobra Dobra" programının dün sabahki stüdyo konuğu Deniz Uğur'du. Tamer Karadağlı ile ilişkisini ve ayrılığını anlatan Deniz Uğur, Karadağlı ile olan ilişkisinde, kendisine söylenen ve basına yapılan açıklamalar arasında taban tabana zıtlıklar olduğunu, kendisinin ve çevresindekilerin aldatıldığını düşündüğünü dile getirdi. Uğur, "Arzu Balkan ile olan evliliğin, öyle görünmesi gerektiğini, öyle bilinmesi gerektiğini ama aslında böyle bir
evliliğin olmadığını bana inandırdı. Yoksa ben yaşadığım şeyin ne olduğunu bilmiyor muyum. İnsanın aptal olması lazım böyle bir ilişkiye girmesi için. Ama yaşadığım ilişkiye öylesine inandım ki ben kimseyi suçlamamaya ve zedelememeye çalışarak yaşadığım ilişkiye delikanlı gibi sahip çıktım. Benim çocuğuma adeta babalık yaptı. O benim oğlumun hayallerindeki Tamermen'di. Bu ilişkin altında cinsellik yoktu. Bu ilişki, tamamen kaybettiğim birinin yerine doldurma çabam ve kendime bir kahraman yaratma çabamla başladı. Bunlar benim zaafımdı. Tamer ise bu zaaflarımın üzerine geldi" dedi. Tamer Karadağlı ve Seda Sayan'ın birlikte olduğu yönündeki haberlerin içini çok acıttığını söyleyen Uğur, "Herkes iyi ya da kötü ne yaptıysa bunun cezasını çekecektir. Artık bu defteri kapattım ve bir daha asla açmayacağım" diye konuştu.
Mecbur muyum evlenmeye
Tam bu esnada telefonla yayına bağlanan Karadağlı, kendisiyle ilgili çok fazla konuşulduğunu, bu nedenle yayına bağlanmak zorunda hissettiğini söyledi. Karadağlı, şunları söyledi: "Ben kimsenin duygularını kullanmadım. Ben vaatlerde bulunmuş olabilirim ama ben bu ilişkinin sonunda mecbur muyum evlenmeye. Bunun hesabını bana kim sorabilir. Bu ilişkiyi insanlara mı göstermek zorundayım, yoksa basına karşı mı sahiplenmek zorundayım. Bunlar tercih meselesidir. Bu yazılı bir formül müdür. İlişkiye erkek sahip çıkar diye bir kural mı vardır. Açıkçası ben Deniz Hanım'a da çok şaşırıyorum. İlişkiyi taraflar yaşar. Çıkıp bu ilişkiyi konuşmak bana manasız gelir. Evet ben bir ilişki yaşamış olabilirim. Ama ben bu ilişkiyi Deniz Hanım ile birlikte yaşadım. Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilim. Siz beni sahtekarlıkla suçluyorsunuz. Evet doğrudur ama iki kadın acı çekiyor Tamer Karadağlı zil takıp oynuyor mu? Herhangi bir tarafı rencide edecek bir şey söyledi mi? Hiçbirinin arkasından konuştum mu? Ben çok iyi bir koca olamamış olabilirim. Çok iyi bir sevgili olamamış olabilirim ama çok iyi bir baba olmak için uğraşıyorum. Ama ben ilişkisi arkasından konuşmuş bir erkek olmadım. Deniz Hanım benimle bu ilişkiyi yaşadı, ama ben bunu yorumlamak zorunda değilim. Deniz Uğur'u yalnız bıraktığımı düşünmüyorum. Ben kimseyi yarı yolda bırakmadım. Bu ilişki vardı ve ben de bu nedenle boşandım. Deniz Hanım köyden gelmiş 16 yaşındaki Emine kız mı? Kandırdım mı buyrun sorun."




Hürriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.02.2025
23:32
Bingöl`de 558 Üniversite Öğrencisine İş İmkânı
Bingöl'de 558 Üniversite Öğrencisine İş İmkânı
Başvuruların başladığını bildiren Baycuman: 'Haftada azami 3 güne kadar günlük 7,5 saat olarak uygulanacak olan programlarda katılımcıların programa katılım sağlanan her bir gün için 1.083 TL cep harçlığı, genel sağlık sigortası ile iş kazası ve meslek hastalığı primleri karşılanmaktadır.'
10.02.2025
23:30
Bingöl`deki bu tesisler bayram sonrası yıkılıyor
Bingöl'deki bu tesisler bayram sonrası yıkılıyor
Bingöl'de birçok spor aktivitesinin yapıldığı tesisler yıkılıyor. Yıkım ihalesinin bir aya kadar yapılması planlanıyor. İşte yıkılacak spor tesisleri…
10.02.2025
23:30
Bakanlıktan Valiliğe yazı! Her biri için belediyelere 71 bin 965 TL ceza
Bakanlıktan Valiliğe yazı! Her biri için belediyelere 71 bin 965 TL ceza
Tarım ve Orman Bakanlığı, 81 il valiliğine gönderdiği yazıda, sahipsiz sokak hayvanlarının toplanmasının 2028'e ertelenemeyeceğini belirtti. Sokakta bırakılan her sahipsiz hayvan için belediyelere 71 bin 965 TL ceza uygulanacağını duyurdu.
10.02.2025
23:29
Bingöllü Sanatçı Dilan Gönül, TRT Müzik`te!
Bingöllü Sanatçı Dilan Gönül, TRT Müzik'te!
Dilan Gönül, 11 Şubat 2025 Salı akşamı saat 20.00'de TRT Müzik kanalında yayınlanan Doğudan Sesler programına katılacak.
10.02.2025
23:28
Zikte SÜRKAP`tan
Zikte SÜRKAP'tan 'Şiir Gönlü İhya Eder' Programı
Zikte Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) 'Şiir Gönlü İhya Eder' isimli şiir dinletisi düzenleyecek.
10.02.2025
23:10
Yılmaz ailesinin mutlu günü! Cevdet Yılmaz`ın oğlu evlendi
Yılmaz ailesinin mutlu günü! Cevdet Yılmaz'ın oğlu evlendi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, oğlu Ferhat Yılmaz'ın Esra Alperen ile hayatını birleştirdiği özel günü coşku içinde kutladı. Cevdet Yılmaz, sosyal medya üzerinden teşekkür mesajı paylaşarak, bu özel günde yanlarında olan dostlarına minnettarlığını ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın