KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Demir yumruk türkiye üçüncüsü oldu

Muay Thai Federasyonu tarafından Adana’da düzenlenen üst gençler Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda Bingöl’ü temsil eden demir yumruk lakaplı Enes İçli, Türkiye 3’üncüsü oldu.

Demir yumruk türkiye üçüncüsü oldu
06 NİSAN 2015 PAZARTESİ 03:27
0
2632
0
AA aa

 Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanlığı'nın 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası, Adana ilinde yapıldı. Şampiyonaya Türkiye'nin 77 ilinden 800'ü aşkın sporcu katıldı. 67 kilogram üst gençlerde Genç ilçesini temsilen yarışmaya katılan Enes İçli, turnuvada büyük bir başarı göstererek Türkiye 3'üncüsü oldu. Türkiye genelinde 77 ilin katıldığı müsabakalarda sadece 8 il madalya alabildi. Maddi imkânları çok daha fazla olan illerin sporcularına kafa tutan sporcumuz Enes İçli, 800'ü aşkın sporcuyu geride bırakıp Türkiye 3'üncüsü olarak göğsümüzü kabarttı ve adını Bingöl tarihine altın harflerle yazdırmayı başardı.

Turnuvaya son günde Genç Kaymakamlığının verdiği maddi destekle katıldıklarını belirten Gençliler Spor kulübü başkanı Emrullah Kılıç: “ Turnuva öncesi Bin TL bulup şampiyonaya katılmamız gerekiyordu. Seçim dönemi olduğu için aday adaylarına giderek maddi destek istedik ancak verdikleri sözler her zaman ki havada kaldı. Her seçim döneminde ortaya atılan ve ‘Her şey Bingöl için', ‘Her şey gençler için' sloganlarıyla öne çıkmaya çalışan aday adaylarının hiçbiri telefonlarımıza dahi cevap vermediler. Son güne kadar maddi destek arayışımız devam etti. Sonunda Genç kaymakamlığı imdadımıza yetişerek bizi turnuvaya gönderdi. Genç kaymakamı Abdullah Köklü'ye desteklerinden ötürü teşekkürü borç bilirim. Sporcumuz Enes, Daha önce Bingöl genelinde hiç gerçekleşmemiş bir başarıya imza atarak Türkiye 3'üncüsü oldu ve göğsümüzü kabarttı. Bu başarı yetkililerin kulağına küpe olsun diyorum ben çünkü gerçekten yürekten istediğiniz vakit ve destek olunduğu zaman gençli çocuklarımız Türkiye'de kırılmadık başarı bırakmayacaklardır. İnşallah bundan sonra gençlere gereken destek verilir” dedi.

İÇLİ: “RUHSAL ÇÖKÜNTÜ YAŞAMASAM 1. OLACAKTIM”

Daha önce Van'da gerçekleştirilen bölge şampiyonasında birinci olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan ve şampiyonaya damga vurarak Türkiye üçüncüsü olan başarılı sporcumuz Enes İçli ise, “ Turnuvaya katılmak benim için gururdu. Bingöl'ü ve İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Şampiyonada rakiplerimi egale ederek üçüncü olduğuma üzülüyorum çünkü şartlar iyi olsaydı eğer gerçekten Türkiye'de 1 numara olacağıma hiçbir şüphem yoktu. Maddi imkânsızlıklardan dolayı son güne kadar turnuvaya katılıp katılmayacağım dahi belli değildi. Buda bende ruhsal çöküntüye yer açtı. Hâlbuki her defasında bizim için önemli olan gençliğin uyuşturucudan uzak durması ve güzel işlere imza atması diyen siyasilerimiz her ne hikmetse her defasında kendilerini yalanlamaktan bıkmadılar. İnşallah bu günden itibaren sporcunun kıymeti anlaşılır ve gereken destek sunulur. Son günde verdiği destekle beni turnuvaya gönderen İlçe kaymakamımız Abdullah Köklü'ye çok teşekkür ederim. Onun verdiği destek olmasa bu şampiyonaya katılamayacaktım. Benim üzerimde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın