KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ekim 2024 Salı
°C

DEM Partili Encümenlerden tepki! 'Toplantı başladıktan sonra bilgi verildi'

DEM Partili Sarı ve Kaya: 'Bizlerin şehrin sorunlarını dile getirme hususunda fırsat olarak gördüğümüz bu toplantıya katılmamızı engellemeye çalışan anlayışın, eleştiriye ve öneriye ne kadar kapalı, Bingöl halkının sorunlarına da ne kadar uzak olduğunu açıkça görebiliyoruz.'

DEM Partili Encümenlerden tepki!
15 EKİM 2024 SALI 19:22
9
1805
6
AA aa

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Bingöl İl Genel Meclis Üyeleri Suna Sarı ve Aydın Kaya, Bingöl Valiliği'nce gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı başladıktan yarım saat sonra davet bilgisi verilmesine tepki gösterdiler.

Toplantının, şehrin sorunlarının dile getirilip muhatapları ile konuşabilme fırsatı sunduğu ancak kendilerinin davet bilgisinin geç verilmesinden ötürü bu haktan mahrum bırakıldıklarını aktaran Sarı ve Kaya, bu durumun “Eleştiri ve öneriye kapalı” olma durumundan kaynaklandığını savundular.

Sarı ve Kaya, yaşanan davet krizine ilişkin yazılı açıklamalarında şunları kaydettiler:

“Bingöl Valiliğinin planlaması ile her üç ayda bir Bingöl ilinin tüm mülki idare amirleri, il genel meclis üyeleri ve bölge müdürlerinin katılımı ile gerçekleşen il koordinasyon toplantıları, ilin tüm yatırımlarının aktarımları ve aksaklıkların tartışıldığı için önemli buluyoruz.

2024 yılı son il koordinasyon toplantısı da 2024 yılı özeti mahiyetinde bir toplantıdır. Bizler, yıl içinde kurumların çalışmalarında gördüğümüz aksaklık ve eksikliklere ilişkin eleştirilerimizi basın üzerinden yapıyor, meclislerde sunduğumuz soru önergelerine kamuoyunu tatmin eden bir cevap verilmeyince de sadece il koordinasyonu toplantılarında tüm muhataplar ile bir araya gelebiliyoruz. Haliyle bizler bu toplantıları şehrimizin menfaatine ilişkin bir fırsat olarak görüyor ve öneri ve eleştirilerimizi burada dile getiriyoruz.

İlimiz açısından bu denli önem taşıyan bir toplantı kararını, valilik 1 ay öncesinden yani 15.10.2024 tarihi ve saat 14.00 için karar almasına rağmen, toplantı başladıktan yarım saat sonra bizlere toplantı bilgisi iletilmiştir.

Bizlerin şehrin sorunlarını dile getirme hususunda fırsat olarak gördüğümüz bu toplantıya katılmamızı engellemeye çalışan anlayışın, eleştiriye ve öneriye ne kadar kapalı, Bingöl halkının sorunlarına da ne kadar uzak olduğunu açıkça görebiliyoruz.

Bingöl kamuoyunun huzurunda açıkça ifade ediyoruz: bu tür engelleme çabalarınız, bizleri Bingöl halkının menfaatini takip etmekten ve savunmaktan, yanlışlarınızı eleştirmekten vazgeçiremeyecektir.”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112072)
17 Ekim 2024 Perşembe 08:38
İşlerin şeffaf ve doğru yapılması için hangi parti olursa olsun her zaman muhalefet gereklidir. Bu bir eksikliktir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112071)
16 Ekim 2024 Çarşamba 23:19
Katılsaydınız ne olacaktı. Yok şu sokağa Rençber Aziz Caddesi olsun. Yok burası murat karayılan mahallesi olsun. Boş beleş projelerden başka ne sunabilirsiniki
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112068)
16 Ekim 2024 Çarşamba 14:55
DEM Parti Türkiye partisidir.Türkiyenin bağrından türemiştir.Türkiyede yaşanan somut koşulların ürünüdür,üst tabandır.Dikatte alınması gerekir.Dışlamak çözüm değildir.Dışlamak gerçeklerle yüzleşmemektir.Oysaki gerçekler er veya geç dışa vurur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112064)
16 Ekim 2024 Çarşamba 08:38
Toplantıya gitseydiniz acaba hangi konuyu dile getirecektiniz çok merak ediyoruz doğrusu. 1 yılı geçti ne konuşuldu bu toplantılarda hiç haberimiz olmadı da. Ancak köylü sesini çıkarınca haberimiz oluyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112066)
16 Ekim 2024 Çarşamba 13:12
@Misafir Kullanıcı A.haber dem partinin haberlerini sunmuyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112058)
15 Ekim 2024 Salı 20:26
Dem parti de toplumun temsilcisi ise ötekileştirmek doğru değil bunları halk seçti
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın