KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Şubat 2026 Salı
°C

Dağıtılan takvimlerin belediyemizle hiçbir alakası yok

Genç Belediyesi, kısa süre önce vatandaşlara dağıtılan takvimlerin kütüklerinde gerçeği yansıtmayan bilgilerin yer aldığını belirterek, yapılan yanlışın İhya Takvimlerinin hatasından kaynaklandığını bildirdi.

Dağıtılan takvimlerin belediyemizle hiçbir alakası yok
31 ARALIK 2016 CUMARTESİ 14:00
0
3544
0
AA aa

Genç Belediyesi, 2017 yılı için hazırlanarak vatandaşlara dağıtılan takvim kütüklerinin bazı yapraklarında gerçeği yansıtmayan bilgilerin yer aldığını duyurdu.

 “BELEDİYEMİZ SORUMLU TUTULAMAZ”

Takvim kütüklerinin ilçede faaliyet gösteren bir matbaa aracılığıyla İhya Takvimlerinden hazır bir şekilde alındığı, belediye tarafından hiçbir şekilde içerik çalışması yapılmadığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “2017 yılı için hazırlanan takvimlere ait kütüklerin bazı sayfalarında gerçeğe uygun olmayan içerikler yer bulmuştur. Belediyemizin 2017 yılına ait yaptırdığı kültürel ve tanıtım amaçlı duvar takvimlerinin söz konusu kütüklerin bazı sayfalarında siyasi amaçlar içerdiği, takvimin bazı sayfalarının siyasi içerik taşıdığı ve AK Parti'yi töhmet altında bırakan ve kastı aşan ifadelere yer verildiği için o takvimin belediyemizi ve partimizi ilgilendirmediğini, dağıtılan takvimlerin belediyemizle hiçbir alakasının olmadığını sevgili vatandaşlarımıza beyan eder, asla ve asla ne belediyemizi nede partimizi temsil etmekte olduğunu saygıdeğer Genç halkının bilgisine sunarız. Öte yandan, belediyemiz tarafınca yaptırılacak olan takvimler hafta içerisinde vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtılacaktır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.02.2026
02:22
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI grubu sigara fiyatlarına 17 Şubat 2026'dan itibaren geçerli yaklaşık 10 TL zam geldi. Güncel listede en ucuz sigara 100 TL, en pahalısı ise 115 TL oldu.
17.02.2026
01:55
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.02.2026
19:46
Bingöl`de Çaya Yüzde 30 Zam
Bingöl'de Çaya Yüzde 30 Zam
Artan maliyetler nedeniyle Bingöl'de çay fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. 13 TL'lik yeni rayiç sonrası esnaf temsilcileri, düzenlemenin zorunlu olduğunu vurguladı.
16.02.2026
19:25
Bingöl`de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Bingöl'de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Kapsül halinde 88 parça uyuşturucu yutan şüpheliler, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.02.2026
19:24
Hesarek`te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Hesarek'te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Yeşilay ve Narkotik'ten Bingöl Hesarek Kayak Merkezinde farkındalık etkinliği düzenlendi. Karaca; 'Bağımlılıkla mücadelede en güçlü yöntem, sorun ortaya çıkmadan önce önlemektir. Bu nedenle özellikle gençlerimize ve ailelerimize ulaşarak koruyucu ve önleyici çalışmalarımızı anlatıyoruz' dedi.
16.02.2026
19:23
Hesarek`e ziyaretçi akını
Hesarek'e ziyaretçi akını
Bingöl'de kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hesarek Kayak Merkezi, ziyaretçi akınına uğradı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın