Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Meslek komiteleri seçimleri 04 Mayıs 2013 Cumartesi günü, Yönetim Kurulu -Genel Kurul Delegesi ve Disiplin Kurulu seçimlerinin de 07 Mayıs 2013 Salı günü BİNTSO hizmet binasında yapılacak.
BİNTSO Başkanlık seçimi öncesi adaylıktan çekilme kararı aldığını duyuran ÇEÇEN GIDA Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Çeçen, adaylıktan çekilme gerekçesini “İş yoğunluğumdan dolayı memleketime gerekli hizmeti verebileceğimden emin olmadığımdan dolayı adaylıktan çekiliyorum” sözleriyle özetledi.
Çeçen, yaptığı açıklamasında şu görüş ve ifadelere yer verdi:
“Aday olup Oda başkanlığı görevine seçilecek arkadaşıma ve yönetimine her zaman destek olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu çalışmalarda bizlere güç, destek ve moral veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 4 Mayıs Cumartesi Günü yapılacak seçimlerde aday olacak arkadaşlara başarılar diliyor, seçimlerin üyelerimize, Odamıza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”