KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Şubat 2025 Perşembe
°C

Coşkun: hizmetleri yok sayma alışkanlıkları var

Bingöl’ün, Cumhuriyet tarihinde görmediği hizmetleri AK Parti döneminde gördüğünü fakat bazı kesimlerin yapılan onca hizmeti hiçe sayarak “ne yapıldı?” demekte ısrarcı olduğunu söyleyen Coşkun; “Sormak lazım onlara, siz ne yaptınız? Eksiklerin bulunduğunu söylemek ayrı, hiçbir şey yapılmadığını iddia etmek ayrıdır” dedi.

Coşkun: hizmetleri yok sayma alışkanlıkları var
22 EKİM 2015 PERŞEMBE 00:47
0
1827
0
AA aa

 Seçim çalışmaları kapsamında il, ilçe ve belde merkezleri ile köylerde seçim çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Adayı Yusuf Coşkun, sorunlarını dinlediği vatandaşlara, AK Parti döneminde Bingöl'de yapılan hizmetler ile 1 Kasım sonrası yapılması planlananları da anlatıyor.

Sürece dair değerlendirmelerini de aktaran Coşkun, Bingöl'de yapılan hizmetlerin yok sayılarak ideolojik söylemler temelinde propaganda yapıldığına da dikkat çekti.

“KABUL ETME ERDEMLİĞİ GÖSTERİLMİYOR”

Hizmet vaat edemeyenlerin yapılanları yok sayarak var olma çabasında bulunduğunu ve iş, aş, hizmet beklentisi bulunan halkın yanıltılmaya çalışıldığını anlatan Coşkun, şunları söyledi;

“Seçim çalışmaları kapsamında birçok yere gittik, gitmeye de devam ediyoruz. Toplumun istek ve beklentilerini dinliyoruz. Büyük bir çoğunluk, yapılan hizmetleri takdirle karşılıyor, eksik buldukları dile getirip çözüm önerilerini de paylaşıyorlar. Fakat bazı siyasi çevreler de, Bingöl'de sanki hiçbir şey yapılmamış gibi davranıyorlar ve bunu bir siyasi propaganda olarak yayıyorlar. Her fırsatta ‘ne yapıldı?” sorusunu ortaya atıp halkı yanıltmaya çalışıyorlar. AK Parti'den önce Bingöl'de ne vardı? Hiçbir şey! Üniversite deyince ‘her yerde yapıldı' deniliyor. Havalimanı deyince ‘her yerde yapıldı' deniliyor. Hangi hizmetten bahsedilse, ‘merkezi hükümet yaptı' deyip algı yönetmeye çalışıyorlar. İyi de, AK Parti'den seçilen milletvekilleri de bu Hükümetin bir bireyi değil mi? ‘Eskiden tüm hizmetler batı illerine yapılırken, AK Parti aynı hizmetleri doğuya da yaptı ve adaletsizliği giderdi' demek gerekmiyor mu? Bugün AK Parti'nin Bingöl'de yaptıklarını kitapçığa dönüştürebiliyoruz ama bunca hizmeti inkâr edenler bir ceviz kabuğunu dahi doldurabiliyorlar mı? Hayır! Tamamen ideolojik yaklaşımlar, hizmetleri görmezden gelme çabaları! Eksiklikler vardır elbet! Yüz tane hizmetten iki üç tanesinde sıkıntı yaşanmış olabilir ama onların da çözümü için çaba gösteriliyor. Fakat inkârcı çevreler, yüz tane hizmeti görmezden gelip iki tane eksiklik üzerinden AK Parti'ye saldırıyorlar. Bunu iyi görmek ve okumak lazım. Halkımız, bu propagandaları yapanlara ‘siz bir eserinizi gösterin' diyebilmeli! Buna da ‘iktidarsınız sizin yapmanız lazım' cevabını vereceklerdir mutlaka! Ama hatırlatmak lazım ki, bu ülkede AK Parti'den önce de hükümetler vardı ve ne yazık ki Bingöl hiçbir dönemde olmadığı kadar AK Parti döneminde hizmet aldı, gelişmeye başladı. İdeolojilerin geleceğimize hiçbir katkısı yoktur! Tamamen günü kurtarma çabalarıdır. Bizler hizmet için bir yarış içerisindeyiz. Eksiklikler varsa eleştirilebilir ama yapılanlar görmezden gelinemez. Bu hiçbir vicdana sığmaz! ‘Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz' atasözüne kulak verirsek, tablo daha da net görülür. Halkımızdan beklentimiz, ideolojik söylemlere ve haksız eleştirilere takılmadan, yapılanları ve yapılacakları görerek sandıkta kararlarını vermeleridir.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.02.2025
14:42
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bir adet tabanca ele geçirildi.
27.02.2025
14:36
Bingöl`de Vergi Haftası etkinlikleri
Bingöl'de Vergi Haftası etkinlikleri
Bingöl'de 36. Vergi Haftası, 'Vergi Güvendir' sloganıyla çeşitli etkinlikler ve bilgilendirme toplantılarıyla kutlandı.
26.02.2025
22:38
Bingöl`de deprem! Merkez üssü Yayladere
Bingöl'de deprem! Merkez üssü Yayladere
Bingöl valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'AFAD, Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz İlçe Kaymakamımızın liderliğinde alanda saha taramalarına devam etmektedirler' açıklamasında bulundu.
26.02.2025
22:11
Bingöl Balına iki altın madalya daha…
Bingöl Balına iki altın madalya daha…
Türkiye'nin Avrupa Birliği Coğrafi işaretli tek balı olan 'Bingöl Balı' ödüle doymuyor.! 2025 yılı Uluslararası Paris Bal Ödülleri Yarışması'nda iki ayrı altın madalya daha kazandık! Bingöl Valisi Usta: 'Bu gurur senin, bu gurur hepimizin, bu gurur ülkemizin. Hayırlı olsun' açıklamasında bulundu.
26.02.2025
21:23
Bingöl polisi suç makinesini yakaladı
Bingöl polisi suç makinesini yakaladı
Bingöl'de 20 suç kaydı bulunan ve 32 yıl 3 ay 28 gün kesinleşmiş hapis cezası olan zanlı yakalandı.
26.02.2025
17:34
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
1 Mart 2025'ten itibaren ticari taksilerde kamera ve acil durum butonu zorunlu hale geliyor. Bu donanımları bulundurmayan araçlar trafiğe çıkamayacak ve araç muayenesinden geçemeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın