KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Aralık 2025 Çarşamba
°C

'Çocuklarımızın Güven İçinde Olduğunu Bilmek En Doğal Hakkımız'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa: 'Çocuklarımızın güven içinde olduğunu bilmek en doğal hakkımız.'

`Çocuklarımızın Güven İçinde Olduğunu Bilmek En Doğal Hakkımız`
08 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA 17:03
3
1607
3
AA aa

Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurdu'na, bir erkeğin girdiği ve öğrencileri elindeki bıçakla korkuttuğu iddia edildi. Yaşanan olayın ardından öğrenciler ise, yurtta, 'güvenlik zafiyeti' olduğunu dile getirerek eylem yaptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, yaptığı araştırma sonucunda, yurda giren kişinin down sendromlu olduğunu tespit etti.

“İHMALİ BULUNANLAR HAKKINDA GEREKLİ İŞLEMLER YAPILMALIDIR”

Öğrencileri korkutan olay ile ilgili İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa da bir açıklama yaptı. Başkan Kızılboğa, “Ailelerimizin büyük emekleriyle şehir dışından buraya gelen öğrencilerimiz, burada yurtta barınma ihtiyacını gideriyor. Ailelerimiz güvenle, içleri rahat olacak şekilde çocuklarını bu yurtlara emanet etmek istiyor. Ancak gelin görün ki böyle bir olayla karşı karşıya kalıyoruz. Öğrenciler güvenlik zaafiyeti olduğunu söylüyor, kimsenin yardımcı olmadığından yakınıyor ve güvenliğin umursamaz bir tutum sergilediklerini ifade ediyor. Anneler ve babaların nasıl olurda şimdi gözü arkada kalmaz. Polisimiz gereken araştırmasını yapmış ve yurda giren kişiyi belirlemiş. Ancak çok daha farklı bir olay da yaşanabilirdi. Kızlarımızdan biri zarar görebilirdi, yaralanabilir ve Allah korusun ölebilirdi. Bu yaşanan olay ile ilgili yurttaki güvenlik önlemleri arttırılmalı ve ihmali bulunanlar hakkında da gerekli idari işlem yapılmalıdır. Telafisi olmayan hatalar ve acı haberler almak, isteyeceğimiz en son şeydir. Son olarak öğrencilerimize geçmiş olsun ve bir daha böyle bir vakanın yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87658)
09 Aralık 2021 Perşembe 09:19
Evet doğru söze eyvallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87642)
09 Aralık 2021 Perşembe 00:17
Ehil insanların yerine siyasi taassupla atananlardan idareci olmaz, OLAMAz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87629)
08 Aralık 2021 Çarşamba 21:46
Çocuklarınız sen kimsin ki çocuklarımız diyebiliyorsun ...kaçtane barınak sağladım kaç öğrenciye bakıyorsun ki çocuğun yerine koyuyorsun yazık yazık
31.12.2025
15:53
Uzunyayla`ya Üç Dalda Ödül
Uzunyayla'ya Üç Dalda Ödül
Bingöl merkezli üretim gücüyle Türkiye ve Avrupa pazarında adından söz ettiren Uzunyayla Tuğla, 'Bingöl'ün Değerleri Ödül Töreni'nde ihracat, yeşil dönüşüm ve vefa kategorilerinde üç ayrı ödüle layık görüldü.
31.12.2025
15:25
Bingöl Şehir Stadyumu Yenileniyor
Bingöl Şehir Stadyumu Yenileniyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Şehir Stadyumu'nun yenilenmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çalışma başlatıldığını, proje tamamlandığında kamuoyuna açıklanacağını duyurdu.
31.12.2025
14:55
Bingöl–Diyarbakır Karayolu Tır Trafiğine Kapatıldı
Bingöl–Diyarbakır Karayolu Tır Trafiğine Kapatıldı
Bingöl'de etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Bingöl–Diyarbakır karayolunun belirli kesimleri ile Genç–Yenisu il yolu araç trafiğine kapatıldı.
31.12.2025
14:17
Firince-İskender Demircioğlu MTAL Açıldı
Firince-İskender Demircioğlu MTAL Açıldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla açılan Firince-İskender Demircioğlu Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bingöl'de mesleki eğitime yeni bir güç kazandırdı.
31.12.2025
13:55
Bingöl`ün Değerleri Ödüllerle Buluştu
Bingöl'ün Değerleri Ödüllerle Buluştu
Bingöl'ün ekonomik ve sosyal hafızasına yön veren isimler, Bingöl TSO tarafından düzenlenen 'Bingöl'ün Değerleri' ödül töreninde onurlandırıldı.
31.12.2025
13:13
Karlıova buz tuttu: Yetişkinler cefasını, çocuklar ise  sefasını sürdü
Karlıova buz tuttu: Yetişkinler cefasını, çocuklar ise sefasını sürdü
Adını karlı ovadan alan ve kışın büyük bir kısmını kar altında geçiren Bingöl'ün Karlıova İlçesi, eksi 22 dereceleri gördü. İlçe buz tutarken yetişkinler cefasını çekti, çocuklar ise ara sokaklarda kayarak sefasını sürdü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın