KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

'Çocuklarımızın Güven İçinde Olduğunu Bilmek En Doğal Hakkımız'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa: 'Çocuklarımızın güven içinde olduğunu bilmek en doğal hakkımız.'

`Çocuklarımızın Güven İçinde Olduğunu Bilmek En Doğal Hakkımız`
08 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA 17:03
3
1929
3
AA aa

Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurdu'na, bir erkeğin girdiği ve öğrencileri elindeki bıçakla korkuttuğu iddia edildi. Yaşanan olayın ardından öğrenciler ise, yurtta, 'güvenlik zafiyeti' olduğunu dile getirerek eylem yaptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, yaptığı araştırma sonucunda, yurda giren kişinin down sendromlu olduğunu tespit etti.

“İHMALİ BULUNANLAR HAKKINDA GEREKLİ İŞLEMLER YAPILMALIDIR”

Öğrencileri korkutan olay ile ilgili İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa da bir açıklama yaptı. Başkan Kızılboğa, “Ailelerimizin büyük emekleriyle şehir dışından buraya gelen öğrencilerimiz, burada yurtta barınma ihtiyacını gideriyor. Ailelerimiz güvenle, içleri rahat olacak şekilde çocuklarını bu yurtlara emanet etmek istiyor. Ancak gelin görün ki böyle bir olayla karşı karşıya kalıyoruz. Öğrenciler güvenlik zaafiyeti olduğunu söylüyor, kimsenin yardımcı olmadığından yakınıyor ve güvenliğin umursamaz bir tutum sergilediklerini ifade ediyor. Anneler ve babaların nasıl olurda şimdi gözü arkada kalmaz. Polisimiz gereken araştırmasını yapmış ve yurda giren kişiyi belirlemiş. Ancak çok daha farklı bir olay da yaşanabilirdi. Kızlarımızdan biri zarar görebilirdi, yaralanabilir ve Allah korusun ölebilirdi. Bu yaşanan olay ile ilgili yurttaki güvenlik önlemleri arttırılmalı ve ihmali bulunanlar hakkında da gerekli idari işlem yapılmalıdır. Telafisi olmayan hatalar ve acı haberler almak, isteyeceğimiz en son şeydir. Son olarak öğrencilerimize geçmiş olsun ve bir daha böyle bir vakanın yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87658)
09 Aralık 2021 Perşembe 09:19
Evet doğru söze eyvallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87642)
09 Aralık 2021 Perşembe 00:17
Ehil insanların yerine siyasi taassupla atananlardan idareci olmaz, OLAMAz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87629)
08 Aralık 2021 Çarşamba 21:46
Çocuklarınız sen kimsin ki çocuklarımız diyebiliyorsun ...kaçtane barınak sağladım kaç öğrenciye bakıyorsun ki çocuğun yerine koyuyorsun yazık yazık
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın