KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ocak 2026 Pazar
°C

'Çocuklarımızın Güven İçinde Olduğunu Bilmek En Doğal Hakkımız'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa: 'Çocuklarımızın güven içinde olduğunu bilmek en doğal hakkımız.'

`Çocuklarımızın Güven İçinde Olduğunu Bilmek En Doğal Hakkımız`
08 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA 17:03
3
1619
3
AA aa

Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurdu'na, bir erkeğin girdiği ve öğrencileri elindeki bıçakla korkuttuğu iddia edildi. Yaşanan olayın ardından öğrenciler ise, yurtta, 'güvenlik zafiyeti' olduğunu dile getirerek eylem yaptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, yaptığı araştırma sonucunda, yurda giren kişinin down sendromlu olduğunu tespit etti.

“İHMALİ BULUNANLAR HAKKINDA GEREKLİ İŞLEMLER YAPILMALIDIR”

Öğrencileri korkutan olay ile ilgili İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa da bir açıklama yaptı. Başkan Kızılboğa, “Ailelerimizin büyük emekleriyle şehir dışından buraya gelen öğrencilerimiz, burada yurtta barınma ihtiyacını gideriyor. Ailelerimiz güvenle, içleri rahat olacak şekilde çocuklarını bu yurtlara emanet etmek istiyor. Ancak gelin görün ki böyle bir olayla karşı karşıya kalıyoruz. Öğrenciler güvenlik zaafiyeti olduğunu söylüyor, kimsenin yardımcı olmadığından yakınıyor ve güvenliğin umursamaz bir tutum sergilediklerini ifade ediyor. Anneler ve babaların nasıl olurda şimdi gözü arkada kalmaz. Polisimiz gereken araştırmasını yapmış ve yurda giren kişiyi belirlemiş. Ancak çok daha farklı bir olay da yaşanabilirdi. Kızlarımızdan biri zarar görebilirdi, yaralanabilir ve Allah korusun ölebilirdi. Bu yaşanan olay ile ilgili yurttaki güvenlik önlemleri arttırılmalı ve ihmali bulunanlar hakkında da gerekli idari işlem yapılmalıdır. Telafisi olmayan hatalar ve acı haberler almak, isteyeceğimiz en son şeydir. Son olarak öğrencilerimize geçmiş olsun ve bir daha böyle bir vakanın yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87658)
09 Aralık 2021 Perşembe 09:19
Evet doğru söze eyvallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87642)
09 Aralık 2021 Perşembe 00:17
Ehil insanların yerine siyasi taassupla atananlardan idareci olmaz, OLAMAz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87629)
08 Aralık 2021 Çarşamba 21:46
Çocuklarınız sen kimsin ki çocuklarımız diyebiliyorsun ...kaçtane barınak sağladım kaç öğrenciye bakıyorsun ki çocuğun yerine koyuyorsun yazık yazık
11.01.2026
15:55
HÜDAPAR, Genç`teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDAPAR, Genç'teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, ilçe genelinde özellikle öğrenciler, veliler, yaşlılar ve hastaların yaşadığı ulaşım sıkıntılarını belediye meclisine soru önergesiyle taşıdıklarını açıkladı.
11.01.2026
15:38
12 Bingölspor`dan ikinci yarıya fırtına gibi başlangıç
12 Bingölspor'dan ikinci yarıya fırtına gibi başlangıç
3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, ligin ikinci yarısının ilk maçında çıktığı Karaköprü deplasmanında adeta gövde gösterisi yaptı. Yeşil-beyazlılar, ilk yarısını 4-2 önde kapattığı mücadeleyi 6-2 kazanarak şampiyonluk yürüyüşüne güçlü bir başlangıç yaptı.
11.01.2026
12:51
Bingöl`de 72 köy yolunda çalışmalar sürüyor
Bingöl'de 72 köy yolunda çalışmalar sürüyor
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapalı bulunan 72 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor.
11.01.2026
12:41
Akaryakıta zam kapıda! Motorine zam geliyor
Akaryakıta zam kapıda! Motorine zam geliyor
Motorinin litre fiyatına kısa süre önce indirim gelmişti. Salı gününden itibaren fiyat yükseliyor, depolar daha pahalıya dolacak. Benzinde ise şimdilik herhangi bir fiyat değişimi beklenmiyor.
11.01.2026
00:07
Bingöl`de TOKİ sosyal konutların kurası çekildi
Bingöl'de TOKİ sosyal konutların kurası çekildi
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bingöl'de yapılacak olan 2 bin 59 konutun kurası çekildi. İşte kura sonuçları;
11.01.2026
00:06
Bingöl esnafı yeni başkanını seçti
Bingöl esnafı yeni başkanını seçti
Sonuçların hayırlara vesile olması dileğinde bulunan ve uzun yıllar başkanlık göreviyle Bingöl esnafına hizmet eden Yılmaz Çapak'a teşekkür eden Bingöl Esnaf Sanatkârlar Odası'nın Yeni Başkanı Zülküf Alpay; 'Üstlendiğimiz sorumluluğun ve omuzladığımız yükün ağırlığının farkındayız' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın