KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Haziran 2026 Salı
°C

'Çocuklarımızın Güven İçinde Olduğunu Bilmek En Doğal Hakkımız'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa: 'Çocuklarımızın güven içinde olduğunu bilmek en doğal hakkımız.'

`Çocuklarımızın Güven İçinde Olduğunu Bilmek En Doğal Hakkımız`
08 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA 17:03
3
1853
3
AA aa

Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurdu'na, bir erkeğin girdiği ve öğrencileri elindeki bıçakla korkuttuğu iddia edildi. Yaşanan olayın ardından öğrenciler ise, yurtta, 'güvenlik zafiyeti' olduğunu dile getirerek eylem yaptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, yaptığı araştırma sonucunda, yurda giren kişinin down sendromlu olduğunu tespit etti.

“İHMALİ BULUNANLAR HAKKINDA GEREKLİ İŞLEMLER YAPILMALIDIR”

Öğrencileri korkutan olay ile ilgili İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa da bir açıklama yaptı. Başkan Kızılboğa, “Ailelerimizin büyük emekleriyle şehir dışından buraya gelen öğrencilerimiz, burada yurtta barınma ihtiyacını gideriyor. Ailelerimiz güvenle, içleri rahat olacak şekilde çocuklarını bu yurtlara emanet etmek istiyor. Ancak gelin görün ki böyle bir olayla karşı karşıya kalıyoruz. Öğrenciler güvenlik zaafiyeti olduğunu söylüyor, kimsenin yardımcı olmadığından yakınıyor ve güvenliğin umursamaz bir tutum sergilediklerini ifade ediyor. Anneler ve babaların nasıl olurda şimdi gözü arkada kalmaz. Polisimiz gereken araştırmasını yapmış ve yurda giren kişiyi belirlemiş. Ancak çok daha farklı bir olay da yaşanabilirdi. Kızlarımızdan biri zarar görebilirdi, yaralanabilir ve Allah korusun ölebilirdi. Bu yaşanan olay ile ilgili yurttaki güvenlik önlemleri arttırılmalı ve ihmali bulunanlar hakkında da gerekli idari işlem yapılmalıdır. Telafisi olmayan hatalar ve acı haberler almak, isteyeceğimiz en son şeydir. Son olarak öğrencilerimize geçmiş olsun ve bir daha böyle bir vakanın yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87658)
09 Aralık 2021 Perşembe 09:19
Evet doğru söze eyvallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87642)
09 Aralık 2021 Perşembe 00:17
Ehil insanların yerine siyasi taassupla atananlardan idareci olmaz, OLAMAz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87629)
08 Aralık 2021 Çarşamba 21:46
Çocuklarınız sen kimsin ki çocuklarımız diyebiliyorsun ...kaçtane barınak sağladım kaç öğrenciye bakıyorsun ki çocuğun yerine koyuyorsun yazık yazık
02.06.2026
12:46
Emiroğlu;
Emiroğlu; 'Bu kadar imkâna rağmen sorunlar çözülmüyor'
Kurban Bayramı boyunca Bingöl merkez, ilçe ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, kentteki hizmetlerde yaşanan aksaklıklara, istihdam süreçlerindeki liyakat tartışmalarına ve kamu kaynaklarının kullanımına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Emiroğlu, 'Bu kadar iktidar gücüne ve desteğine rağmen temel hizmetlerde ciddi aksamalar olduğu görülüyor' dedi.
02.06.2026
12:26
Miras satışlarında yeni dönem: Aile dışına satış zorlaşacak
Miras satışlarında yeni dönem: Aile dışına satış zorlaşacak
Miras kalan ev, arsa ve tarlaların satışında önemli değişiklikler yolda. Adalet Bakanlığının hazırlıklarını sürdürdüğü 12. Yargı Paketi kapsamında, ortaklığın giderilmesi davalarında uygulanacak yeni sistemle birlikte aile mülkiyetinin korunması hedefleniyor.
01.06.2026
18:49
Bingöl Üniversitesi`nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edilirken, mezuniyet coşkusu kep atma seremonisiyle taçlandı.
01.06.2026
13:55
Aftor Küme Evleri`nde yangın paniği
Aftor Küme Evleri'nde yangın paniği
Bingöl merkez Aftor Küme Evleri mevkiinde bir evin bitişiğindeki odunlukta çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin eve sıçraması itfaiyenin müdahalesiyle engellenirken, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.
01.06.2026
13:05
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Kurban Bayramı tatilinde Bingöllülerin yoğun ilgi gösterdiği Gülbahar Barajı çevresinde yaşanan eksiklikler, vatandaşların tepkisini beraberinde getirdi. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken alan için ağaçlandırma, kamelya, çeşme ve seyyar tuvalet talebi öne çıktı.
31.05.2026
18:04
Bingöl ESOB`un yeni başkanı belirlendi
Bingöl ESOB'un yeni başkanı belirlendi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) genel kurulunda başkanlık el değiştirdi. Üç adayın yarıştığı seçimde en fazla oyu alan Mesut Kurtaran, birliğin yeni başkanı oldu. Yılların başkanı Ali Bayram ise Şoförler Odası'nın ardından ESOB Başkanlığına da veda etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın