KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2026 Salı
°C

'Çocuklarımızın Güven İçinde Olduğunu Bilmek En Doğal Hakkımız'

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa: 'Çocuklarımızın güven içinde olduğunu bilmek en doğal hakkımız.'

`Çocuklarımızın Güven İçinde Olduğunu Bilmek En Doğal Hakkımız`
08 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA 17:03
3
1810
3
AA aa

Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurdu'na, bir erkeğin girdiği ve öğrencileri elindeki bıçakla korkuttuğu iddia edildi. Yaşanan olayın ardından öğrenciler ise, yurtta, 'güvenlik zafiyeti' olduğunu dile getirerek eylem yaptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, yaptığı araştırma sonucunda, yurda giren kişinin down sendromlu olduğunu tespit etti.

“İHMALİ BULUNANLAR HAKKINDA GEREKLİ İŞLEMLER YAPILMALIDIR”

Öğrencileri korkutan olay ile ilgili İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa da bir açıklama yaptı. Başkan Kızılboğa, “Ailelerimizin büyük emekleriyle şehir dışından buraya gelen öğrencilerimiz, burada yurtta barınma ihtiyacını gideriyor. Ailelerimiz güvenle, içleri rahat olacak şekilde çocuklarını bu yurtlara emanet etmek istiyor. Ancak gelin görün ki böyle bir olayla karşı karşıya kalıyoruz. Öğrenciler güvenlik zaafiyeti olduğunu söylüyor, kimsenin yardımcı olmadığından yakınıyor ve güvenliğin umursamaz bir tutum sergilediklerini ifade ediyor. Anneler ve babaların nasıl olurda şimdi gözü arkada kalmaz. Polisimiz gereken araştırmasını yapmış ve yurda giren kişiyi belirlemiş. Ancak çok daha farklı bir olay da yaşanabilirdi. Kızlarımızdan biri zarar görebilirdi, yaralanabilir ve Allah korusun ölebilirdi. Bu yaşanan olay ile ilgili yurttaki güvenlik önlemleri arttırılmalı ve ihmali bulunanlar hakkında da gerekli idari işlem yapılmalıdır. Telafisi olmayan hatalar ve acı haberler almak, isteyeceğimiz en son şeydir. Son olarak öğrencilerimize geçmiş olsun ve bir daha böyle bir vakanın yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87658)
09 Aralık 2021 Perşembe 09:19
Evet doğru söze eyvallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87642)
09 Aralık 2021 Perşembe 00:17
Ehil insanların yerine siyasi taassupla atananlardan idareci olmaz, OLAMAz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87629)
08 Aralık 2021 Çarşamba 21:46
Çocuklarınız sen kimsin ki çocuklarımız diyebiliyorsun ...kaçtane barınak sağladım kaç öğrenciye bakıyorsun ki çocuğun yerine koyuyorsun yazık yazık
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
20:22
Bingöl Üniversitesi`nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi'nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından bilimsel üretim anlayışıyla yetiştirilen sebze fideleri, 18 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla üreticilerle buluştu. Çapakçur Uygulama Bahçesi'nde gerçekleştirilen satışlarda domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fideleri yer alacak. Fiyatlar da açıklandı…
18.05.2026
19:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'SUMUD' Protestosu: 'Gazze ve Özgürlük Filosu Yalnız Değildir'
İşgalci İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan SUMUD Filosuna uluslararası sularda müdahale etmesi ve çok sayıda aktivistin alıkonulmasının ardından Bingöl'de protesto düzenlendi. Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi öncülüğünde Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, İsrail'e lanet okuyarak Gazze'ye destek mesajı verdi.
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın