KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Çocuklarım tehdit ediliyor

4 yaşındaki kızı Cara-Jolie ile 8 yaşındaki oğlu Jean-Paul'a okulda sataşıldığını açıklayan Alman teknik adam, "Bunu yapanlar sadece öğrenciler değil, aralarında yetişkinler de var" dedi. Daum, F.Bahçe'nin teklifinin 'geri çevrilemeyecek' kadar cazip olduğunu da belirtti...

Çocuklarım tehdit ediliyor
12 HAZİRAN 2009 CUMA 09:05
0
1262
0
AA aa
FC Köln ile yollarını ayırarak Fenerbahçe ile anlaşan Alman teknik direktör Christoph Daum, bazı fanatik taraftarların psikolojik terör uygulayarak çocuklarını tehdit ettiğini açıkladı. Köln'ün Hochkirchen semtindeki Internationale St. George School'da eğitim gören oğlu Jean-Paul (8) ile 4 yaşındaki kızı Cara-Jolie'ye okulda sataşıldığını ve zaman zaman çocuklarının "babanız karaktersiz" gibi sözlü ve fiziksel saldırıya dahi uğradıklarını öne süren Daum, şöyle konuştu:

"Bunu yapanlar sadece öğrenciler değil, aralarında yetişkinler de var. Fanatik taraftarlar ortamı gerginleştirmek için resmen tahrik ediyorlar.

Angelica Daum: Küfür ediyorlar

Bu resmen delilik. Birilerinin çıkıp buna dur demesi gerekiyor. Olay hastalık derecesine ulaşmış durumda. Özellikle oğlum Jean-Paul son günlerde devamlı ağlayarak eve geliyor. Bana bugüne kadar sormadığı soruları soruyor. Eşim ve ben bu gibi saldırıları anlamakta güçlük çekiyoruz." FC Köln'de çalıştığı sürece takımın başarısı için elinden gelen her şeyi yaptığını da belirten Christoph Daum, "Aramızdaki sözleşmeye uygun olarak FC Köln ile yollarımı ayırdım. Fenerbahçe'den gelen teklif benim için geri çevirilemezdi" diye kendini savundu.

Christoph Daum'un eşi Angelica Daum ise, profesyonel futbolda son derece doğal olan kulüp değiştirmenin böyle sorun haline getirilmemesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Özellikle belirtmek istiyorum ki, eşim, sözleşmesini bozarak bir kulübe gitmedi. Takımını yarı yolda bırakmadı. Sözleşmede ne yazıyorsa ona göre hareket etti. Profesyonel spor yaşamında olağan karşılanması gereken bu olay bazılarını rahatsız etti. Zaman zaman yolda kulüp fanatiklerinin küfürlü saldırılarına uğruyoruz. Bundan en çok çocuklarımız etkileniyor. Onların yaşamı cehenneme çevriliyor. Bu büyük bir terbiyesizliktir."

FC Köln'den ayrıldığı için 'hain' ilan edilen Christoph Daum, gerginliğin tırmanmaması için, kulüpteki özel eşyalarını almaya kendisi gitmeyip, yerine karısı Angelina'yı göndermişti.

Fanatiklerin tehditlerinden bunalan Daum ailesi biraz olsun rahatlamak amacıyla tatile çıktı. İspanya'nın Mallorca Adası'ndaki evlerinde dinlenen Alman teknik direktör ve ailesi burada birkaç gün dinlendikten sonra Almanya'ya dönecek.

Öte yandan Ümit Özat'ın jübilesi için FC Köln ile Fenerbahçe arasında yapılması planlanan dostluk maçının Alman kulübünün fanatik taraftarlarının Christoph Daum'a yönelik tutumu nedeniyle tehlikeye girdiği belirtildi.

Daum: Alex'ten asla vazgeçmem

F.BAHÇE'nin yeni teknik patronu Christoph Daum, eski gözağrısı Alex de Souza'dan vazgeçmeyeceğini söyledi. Alman çalıştırıcı, sarı lacivertli yöneticilerle yaptığı görüşmede, Alex'in, oynatmak istediği şablonun önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Onun gibisi Avrupa'da bile yok. Alex'i anlamak gerek. Onun futbol yeteneği, zekası ve takımı yönlendirme özelliğine sahip çok az oyuncu var" dedi.

İspanyol golcü Daniel Güiza'ya da övgüler yağdıran tecrübeli teknik adam, "Güiza, Türkiye'deki ilk sezonunda uyum sıkıntısı çekti. Aynı sorunu daha önce Deivid de yaşamıştı. İlk sezon hiç ortalarda gözükmeyen Deivid'in ikinci sezon neler yaptığını herkes gördü. Güiza uyum sorununu aştığını son haftalarda attığı gollerle gösterdi. Önümüzdeki yıl çok daha iyi ve golcü bir Güiza izleyeceğimize eminim" diye konuştu.

Daum,
Fenerbahçe'ye Mehmet Aurelio tipinde bir futbolcu alınmasının şart olduğunu belirtirken, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Deniz Barış'ın da her zaman forma giyebilecek kalitede olduklarını söyledi.

Volkan Demirel'in dünya çapında bir kaleci haline geldiğini vurgulayan Fenerbahçe Teknik Direktörü, bu oyuncunun yedeği olan Volkan Babacan'a da güvendiğini, ancak üçüncü bir kalecinin alınmasının şart olduğunu sözlerine ekledi.

Gece kuşu değilim üç aydır evden dışarı çıkmıyorum

ÖZEL yaşamının düzensiz olması nedeniyle Fenerbahçe'den gönderileceği ileri sürülen Gökhan Emreciksin, hakkındaki iddiaları yanıtladı. İnternette spor haberleri yayımlayan "sporx.com"a konuşan genç futbolcu, hakkında sürekli yalan-yanlış haberler yapıldığını ifade ederek, "Sanki her gece dışarı çıkıp eğlenen bir insanmışım gibi gösteriliyorum. Üç aydır evden dışarı çıkmıyorum, ailemle birlikte yaşıyorum. Bu haberlerde artık art niyet arıyorum. Kimsenin bu yönde haberler yapmaya hakkı yok. Ben Fenerbahçe formasını bırakmamak için elimden geleni yapıyorum. Transfer döneminde adım takas edilecek oyuncular arasında gösteriliyor. Fenerbahçe'de oynamak benim hayalimdi, buraya gelmeyi çok istedim ve ayrılmayı asla düşünmüyorum" dedi. Fenerbahçe'de yeterli forma şansı bulamadığından yakınan Gökhan, "Kayserispor, Bursaspor, Ankaragücü ve birkaç takımın daha beni istediğini biliyorum. 4.5 yıllık sözleşmem var. Ancak kulübüm gitmem yönünde kesin bir karar verirse de yapabileceğim bir şey yok. Sonuçta profesyonel bir oyuncuyum" diye konuştu.



hurrıyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.07.2026
13:31
Servi`de dut pekmezi mesaisi başladı!
Servi'de dut pekmezi mesaisi başladı!
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi köyünde yaz mevsimiyle birlikte dut pekmezi mesaisi başladı. Tamamen geleneksel yöntemlerle ve el emeğiyle hazırlanan pekmez, günler süren zahmetli bir sürecin ardından sofralara ulaşıyor.
07.07.2026
12:09
Bingöl Umut Kervanı`ndan haziran ayında 3,8 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan haziran ayında 3,8 milyon TL'lik yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı haziran ayı faaliyet raporunu açıkladı. Dernek, yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine toplam 3 milyon 796 bin 291 TL tutarında ayni ve nakdi yardım ulaştırdığını duyurdu.
07.07.2026
11:26
Bingöl`deki feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'deki feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'ün Yayladere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında pikabın uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin Diyarbakır'ın Hani ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
06.07.2026
18:49
12Bingölspor`da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
12Bingölspor'da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
Bugün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu'nun divan başkanlığını yaptığı 12Bingölspor Olağan Üstü Kongresine, Eski Başkan M.Engin Özturan da katıldı. Özturan, takıma sahip çıkılmaması konusundaki sitemini paylaşırken, beklenen aday çıkmaması üzerine evraklar imzalanarak kulübün Bingöl Valiliği'ne devri kararı alındı. Evraklar yarın Valiliğe teslim edilecek ve kayyum atanacak.
06.07.2026
17:52
Bingöl`de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl'de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı yatırım programı kapsamında 42 bin tonu aşkın BSK asfalt uygulaması ve 26 bin metrekareyi bulan parke-bazalt kaldırım çalışmasıyla şehir genelinde yol ve kaldırımları yeniliyor. Ayrıca bazı bölgelerde dekoratif aydınlatmalar da yapılacak.
06.07.2026
17:37
Sosyal yardım ödemelerine zam
Sosyal yardım ödemelerine zam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayı memur maaş katsayısındaki artışla birlikte sosyal yardım ödemelerinin de yükseltildiğini açıkladı. Yaşlı aylığı, engelli aylıkları, evde bakım yardımı, SED desteği ve koruyucu aile ödemeleri yeni tutarlar üzerinden hesaplara yatırılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın