Ak Parti Solhan Gençlik Kolları Başkanı Harun Tunç ve gençlik kolları üyeleri; Barış Toprak, Ömer Faruk Yanılmaz, Hasan Zengin ve İdris Aslan, Gelintepe Köyündeki Okul çağındaki çocukları ziyaret ettiler.
Yarının büyüklerini ziyaret eden Ak Parti Gençlik kolları, çocuklara kırtasiye ürünleri, oyuncaklar ve hijyen malzemeleri hediye ettiler.
Zaman zaman böyle ziyaretlerde bulunduklarını belirten ve bu tür faaliyetlerini sürdüreceklerini aktaran Ak Parti Solhan Gençlik Kolları Başkanı Harun Tunç, “Bu tür etkinlikleri devam ettirerek köylerimizde bulunan okul çağındaki çocukların ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarına katkı sunarken hijyen malzemelerini de vererek hem eğitime hem de sağlıklı bir yaşama dikkat çekme amacındayız” ifadelerini kullandı.