KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Şubat 2026 Salı
°C

Çocuklar şenlikte doyasıya eğlendi

Bingöl'de Sosyal ve Ekonomik Destek (ODES) Hizmetinden yararlanan çocuklar ve aileleri, düzenlenen şenlikte doyasıya eğlendi.

Çocuklar şenlikte doyasıya eğlendi
24 EKİM 2021 PAZAR 15:24
5
1668
1
AA aa

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde “Okul Destek Projesi” kapsamında, Sosyal ve Ekonomik Destek (ODES) Hizmeti İle Desteklenen Çocuklar için “Çocuk Şenliği” düzenlendi.

Karşıyaka Mahallesi Sentetik Halı sahada düzenlenen şenliğe Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, kurumun müdür yardımcıları, aileler ve çocuklar katıldı.

Yaklaşık 300 ailenin katıldığı şenlikte palyaço, hacıvat-karagöz, judo, karete, badminton ve şişme oyun alanlarıyla çocuklar doyasıya eğlendi.

Çocukların düzenlenen şenlikte doyasıya eğlendiğini vurgulayan Vali Yardımcısı Fatih Kaya, “Çocuklarımız burada eğleniyorlar, güzel vakitler geçiriyorlar. Onlar için hazırlamış olduğumuz organizasyonlara katılıyorlar. Bir gün de olsa havanın da güzel olması hasebiyle çok güzel vakit geçiriyorlar. Aile Bakanlığımızın birçok hizmetinde olduğu gibi çocuklarımıza yönelik hizmetleri fazlasıyla var. Bu kapsamda da biz Bingöl olarak çevre illerimiz ile beraber çocuklarımızın şenliğini tasarladık, düzenledik. İnşallah bu etkinliklerimiz de bundan sonra devam edecek. Geleceğimiz olan çocuklarımıza inşallah gülümsetecek bir gün yaşatacağız” dedi.

Şenlikte güzel vakit geçirdiklerini söyleyen Hiranur Polat, “ Bugün Bingöl'de çocuk şenliği vardı. Hacıvat ve Karagöz'den şişme balona, judo ve kareteye. Herşey çok güzeldi, çok eğlendik. Emeği geçen herkese çok teşekkürler” şeklinde konuştu.

Palyaçolar ile güzel bir gün geçirdiklerini belirten Neslihan Alkaç ise “ Bingöl'de çocuk eğlence şenliği vardı, çok güzel geçti. Palyaçolar her şey vardı. Emeği geçen herkese çok teşekkürler” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86395)
26 Ekim 2021 Salı 15:43
1-2 okulöncesi müdürü çocuklarını göremedik genelde en önde poz veriyorlar
17.02.2026
02:22
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI grubu sigara fiyatlarına 17 Şubat 2026'dan itibaren geçerli yaklaşık 10 TL zam geldi. Güncel listede en ucuz sigara 100 TL, en pahalısı ise 115 TL oldu.
17.02.2026
01:55
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.02.2026
19:46
Bingöl`de Çaya Yüzde 30 Zam
Bingöl'de Çaya Yüzde 30 Zam
Artan maliyetler nedeniyle Bingöl'de çay fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. 13 TL'lik yeni rayiç sonrası esnaf temsilcileri, düzenlemenin zorunlu olduğunu vurguladı.
16.02.2026
19:25
Bingöl`de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Bingöl'de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Kapsül halinde 88 parça uyuşturucu yutan şüpheliler, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.02.2026
19:24
Hesarek`te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Hesarek'te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Yeşilay ve Narkotik'ten Bingöl Hesarek Kayak Merkezinde farkındalık etkinliği düzenlendi. Karaca; 'Bağımlılıkla mücadelede en güçlü yöntem, sorun ortaya çıkmadan önce önlemektir. Bu nedenle özellikle gençlerimize ve ailelerimize ulaşarak koruyucu ve önleyici çalışmalarımızı anlatıyoruz' dedi.
16.02.2026
19:23
Hesarek`e ziyaretçi akını
Hesarek'e ziyaretçi akını
Bingöl'de kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hesarek Kayak Merkezi, ziyaretçi akınına uğradı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın