Bingöl Üniversitesi SaÄŸlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öÄŸrencilerinden Eda Çelik, Edanur Bürke, Rabia Hatun Bürke, Meral Baysangur ve proje danışmanları öÄŸretim görevlisi Hasan SelimoÄŸlu baÅŸkanlığında toplum hizmet dersi kapsamında “Toplansın Oyuncaklar Sevinsin Çocuklar” projesini Ä°MKB Gözeler Haraba Ä°lkokulu-Ortaokulu'nda gerçekleÅŸtirdiler.
Anasınıfı öÄŸrencilerine oyuncak dağıtımı yapılmasının yanı sıra boyama etkinliÄŸinin de yapıldığı projede çeÅŸitli ikramlarda da bulunuldu.
Proje koordinatörü Çelik, konu ile ilgili yapmış olduÄŸu açıklamada, “Toplansın Oyuncaklar Sevinsin Çocuklar” projesi ile köy okullarında ki ilkokul çağındaki çocuklara oyuncaklar toplayıp götürdüm, ben ve ekip arkadaÅŸlarımın yapmış olduÄŸu bu proje halkımızın daha duyarlı olmasına vesile olmasını temenni ederiz” dedi
Ä°MKB Gözeler Haraba Ä°lkokul-Ortaokulu Okul müdürü Selahattin Zengin, “ÖÄŸrencilerin sevineceÄŸi bu tür çalışmalara her daim kapımız açıktır, sonuçta unutmamak gerekir ki Çocuk sevinince Dünya sevinir” dedi
Ä°MKB Gözeler Haraba Ä°lkokul Müdür Yardımcısı Bedrettin Baki konu ile ilgili olarak; “Bu iÅŸi koordine eden ve emeÄŸi geçen zahmet edip köyümüze kadar gelip öÄŸrencilerimizi sevindiren herkese sonsuz teÅŸekkürlerimizi sunarız” dedi.