KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Temmuz 2026 Cuma
°C

Chp'ye geçen çarşaflı kadının sırrı

Başbakan Erdoğan Erzurum'da olduğu gün CHP lideri Baykal da, Eyüp'te CHP'ye katılan Erzurumlulara rozet takıyordu. Fakat orada farklı şeyler olmuş...

Chp`ye geçen çarşaflı kadının sırrı
14 KASIM 2008 CUMA 10:52
0
1336
0
AA aa
Deniz Baykal'ın, Başbakan Erdoğan'a yaptığı Erzurum misillemesi skandala dönüştü. hafta sonu Başbakan Erdoğan TOKİ'nin anahtar töreni için Erzurum'a giderken, CHP lideri Deniz Baykal da, İstanbul'da partisine katılan 3500 Erzurum'luya rozet takmıştı.

Baykal o terönde, AK Parti'li 5 Belediye Meclis Üyesi ile 2 AK Parti Eyüp İlçe Yönetim Kurulu üyesinin CHP'ye geçtiğin açıklamış, AK Parti'de bunu Haber 7 aracılığı ile yalanlamıştı. CHP İstanbul İl Örgütü de, o gün partilerine AK Parti Eyüp Belediye Meclis Üyesi ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi'nin geçmediğini medyada yer alan haberlerde bir yanlışlık olduğuna dair ifadelerini, "CHP lideri Baykal'ı nasıl kandırdılar?" başlıklı haberimizde vermiştik.

Bugün o toplantı ile ilgili star gazetesinde çok çarpıcı bir haber çıktı. CHP lideri Deniz Baykal'ın CHP rozeti taktığı Güzel Laçin adlı çarşaflı kadının partili olmadığı, salonda olan 3500 Erzurumlu'nun ise hemşehrileri İbrahim Erkal'ı dinlemeye geldiği iddia edildi.

HASRET GİDERMEK İÇİN ORADAYMIŞ

Baykal, 10 Kasım'da Eyüp'te Atmaca Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, çarşaflı bir kadına CHP rozeti takarak dikkatleri üzerine çekmişti. Baykal'ın CHP rozeti taktığı Güzel Laçin (44), o gün yaşananları star'a şöyle anlattı: ‘CHP'li değilim, CHP'ye oy vermem. O gün akrabalarımız oradaydı, onlarla vakit geçirmek istedim. Sonra arkadaşlarım gidince tek kaldım. Bir anda Baykal'ın bir şey taktığını farkettim. Ne olduğunu anlamadım bile. Ben CHP'yi bilmem. Hatır gönül için oradaydım.'

ERKAL'A GİTTİLER CHP'Lİ OLDULAR

İddialara göre, CHP Eyüp İlçe Başkanlığı günler öncesinden bölgeye ‘İbrahim Erkal konseri' pankartı astı. CHP'li Erzurumlu işadamı Emin Atmaca'ya ait düğün salonuna giden, çoğu da hemşehri ve akraba olduğu belirtilen vatandaşlar, konser yerine Baykal ve ekibini karşılarında görünce neye uğradığını şaşırdı.

Haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
09.07.2026
18:42
Yeşilay Bingöl`den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl'den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl Şubesi tarafından, Gençlik Merkezi iş birliğiyle 8-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen 3 günlük yaz okulunda; spor, kültür, sanat ve eğitim etkinlikleriyle çocukların hem kişisel gelişimleri desteklendi hem de bağımlılıklara karşı farkındalık kazanmaları hedeflendi.
09.07.2026
18:26
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl'de düzenlediği basın toplantısında ekonomi, emekli maaşları, tarım destekleri, engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
09.07.2026
17:22
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de tır ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
09.07.2026
12:58
Bingöl`de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın