KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Chp'li kurban hükümeti alkışladı

Bingöl Havalimanı’nın açılışının sevindirici olduğunu belirten CHP Bingöl İl Başkanı Mustafa Kurban, Bingöl Üniversitesi’nin gelişimine dikkat çekti ve Çapakçur’un yenilenecek olması ve Sütaş yatırımlarının şüphesiz her Bingöllü tarafından önemsenip alkışlanacağını vurguladı.

Chp`li kurban hükümeti alkışladı
08 TEMMUZ 2013 PAZARTESİ 08:14
0
3354
5
AA aa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkanı Kurban, Bingöl'de yapılan çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Kurban, yapılan çalışmaları Bingöllülerin önemsediğini ve alkışladığını söyledi.

25 yıldır Bingöl'de aktif siyasetin içinde olduğunu anımsatan Kurban: “Beş yıl Belediyede yönetici olarak üç yıl CHP. DYP Koalisyon ortaklığında iktidar olarak, uzun zamandır ana Muhalefet Partisi İl Başkanı olarak siz Bingöllülerle beraberim olup bitenleri izliyorum, çeşitli çevrelerden farklı bilgiler alıyorum. Her zaman doğruluğuna inanmadığım bir sözü söylemem, kimseye çamur atmam, iftira etmem konumum gereği toplumun sorunlarını, iktidarın yanlışlarını söylemek benim asıl görevimdir. Demokrasinin göstergesi bir toplumdaki muhalefetin sesi ve gücüdür. Her ülkede bir iktidar vardır. Ancak her ülkede muhalefet yoktur. 18 yıl gibi bir süreden sonra Bingöl Havaalanı'nın açılması şüphesiz hepimizi sevindirmektedir. Bingöl Üniversitesinin 3 bin ek öğrenci alması Diş Fakültesi'nin açılması, emsalleri arasında öne çıkması Kürt sorunu, Alevi sorunu gibi sorunları kampusunda uluslararası sempozyumlar düzenlemesi hem bilimsel açıdan, hem toplumsal açıdan önemli kilometre taşlarıdır. Bu çalışmaları şüphesiz her Bingöllü önemser alkışlar. Çapakçur köprüsünün yapılması Sütaş'ın Bingöl'e gelmesi lafları bile kulağa hoş gelen sözlerdir” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mehmet ARDA (@Misafir_14373)
11 Temmuz 2013 Perşembe 13:31
OLDU OLDU. kendinize yaptığınız bu methiyelerin onda birini yapacak birini bulsanız kesin önümüzdeki dönem erdoğanın yerine başbakan bile olursunuz.İPİNİN BAĞLI BULUNDUĞU KAZIK BELLİ. sayın kurban kime mardaval okuyup kandırıyorsunuz.
kerim sanccak (@Misafir_14354)
10 Temmuz 2013 Çarşamba 05:09
Siz ve BBP'ci malum Avukat'ın mesleği ne çözmüş değilim!! Mütahitmisiniz? Şantiyemi işletiyorsunuz? Devletin boş arazilerinin peşinde mi koşuyorsunuz? Bırakın bu milletin yakasını Allah aşkına!!
seni bilirim (@Misafir_14320)
08 Temmuz 2013 Pazartesi 23:09
senin kadar sinsi bir adam görmedim işgal ettiğin hazine arazisine konmak için yalakalık yapıyorsun.
Helal size (@Misafir_14319)
08 Temmuz 2013 Pazartesi 22:52
Cevdet yılmaz ve Eşref Taş dönemi Bingölün en parlak dönemi olarak tarihe geçmiştir. Allah sizlerden razı olsun
BİNGÖLLÜ 12 (@Misafir_14312)
08 Temmuz 2013 Pazartesi 11:42
Sayın Kurban çok doğru söylemiş. Sayın bakanımız ve vekillerimize yürekten dolusu teşekkürler.
AYRICA Bingöllün SU SORUNUDA TAM OLARAK ÇÖZÜLSEYDİ COK GÜZEL OLURDU.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın