KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Çeltiksuyu'na 26 kilometre parke taşı döşendi

Çeltiksuyu Köyü’nde toplulaştırma kapsamında yapılan altyapı ve kilitli parke taşı döşenen yollarda incelemelerde bulunan Bakan Yılmaz, Bingöl’de çok kapsamlı bir çalışmanın yürütüldüğüne dikkat çekti.

Çeltiksuyu`na 26 kilometre parke taşı döşendi
08 HAZİRAN 2013 CUMARTESİ 03:14
0
3663
0
AA aa

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Bingöl Milletvekili Eşref Taş ve beraberindekilerle birlikte Çeltiksuyu Köyü'nde toplulaştırma çalışmalarını yerinde incelediler.

Kanalizasyon çalışması yapılan Çeltiksuyu Köyü'nde 26 kilometre köy içine parke taşı döşendi.

Bakan Yılmaz'a çalışmalar hakkında bilgi veren Tarım Reformu Genel Müdürü Gürsel Küsek: “Çeltiksuyu Köyü'nde 11 bin metre uzunluğunda atık su borusu döşenerek, bütün evlerimizin fosseptiği buraya bağlandı. Kabaca 49 bin metre kara yani 26 kilometre köy içinde parke taşı yol yaptık. Şuan 16 köyde altyapı çalışması yaptık” dedi.

Köyün altyapısının bitirilerek, üst yapı çalışmalarına başlandığını belirten Bakan Yılmaz: “Sadece bu köyün içinde 26 kilometre parke taşı döşemesi yapıldı. Bu çalışmalar ile vatandaşımız artık çamurdan kurtulacak. Köylerde bile artık şehir standardı oluşuyor. Ben bu çalışmaları yürüten arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çeltiksuyu köylülerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bunlar önemli hizmetler, geçmişte hayal bile edilemeyen hizmetler. Biz bunların lafını etmiyoruz, bu hizmetleri gerçekleştirerek vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Bingöl'de çok kapsamlı bir çalışma yürütülüyor” ifadelerini kullandı.

Yılmaz: “Bu bölgelerde geçmişte büyük boşluklar oluştu, büyük ihmaller yaşandı. Şimdi bu kadar dar bir alanda bile Havaalanı, toplulaştırma çalışmaları ve özel sektörün yatırımlarını görüyoruz. Diğer tarafa giderseniz Gülbahar Barajı, diğer taraftan köylerin altyapısı. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu kamu yatırımları özel sektörün yatırımları ile birleşerek, daha fazla istihdam olarak dönecek” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın