KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Cefakar doktorlar ödüllendirildi

Doktor eksikliğiyle sık sık gündeme gelen Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde 6 doktorun işini yapan 3 görevli doktora, gayretlerinden dolayı teşekkür belgesi verildi.

Cefakar doktorlar ödüllendirildi
26 HAZİRAN 2015 CUMA 23:16
0
3137
1
AA aa

 Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki doktor sıkıntısı, hastalara mağduriyet, doktorlarda fazladan iş yüküne neden oluyor. Aylarca iş yoğunluğuna rağmen gayretle işini sürdüren Uzm.Dr.Uğur Orak, Uzm. Dr. Onur Numan ve Uzm. Dr. Ramazan Adan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Zafer Çukurova tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Branş nöbeti tutmak için gerekli olan uzman hekim sayısının 6 olmasına rağmen branş nöbeti tutarak olası hasta mağduriyetlerinin önüne geçmek amacıyla görevlerinde gösterdikleri üstün başarı ve gayretlerinden ötürü teşekkür belgeleri, Çukurova adına Bingöl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Şahabettin Özçelik tarafından verildi.

Öte yandan Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Bayram Köroğlu ve İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Nedim Hant görevlerinde özverili, başarılı ve gayretlerinden ötürü  ödüllendirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ali AY (@Misafir_19019)
27 Haziran 2015 Cumartesi 13:33
Bingölde sağlık sektörü kokuşmuş bir durumdadır.Performansa dayalı hasta bakarsanız bir günde bir kişiye 3 kez BT çektiriseniz her hsataneye gelen BT ve benzeri tahlil ve röngen çektirip performansdan pay almaya çalışırsanız bu sektör şimdiki gibi kokar çalışanların gerek yemek gerek çalışma ortamlarının bulunmadı sektörde boş yere doktorları gök yüzüne çıkarmanızın bir anlamı yok bir uzman 1 günde 300 hastaya bakıyorsa bu sağlık sektörünün işte başarısı bu olmalı Halk ile alay edilmemeli halka hakkı bilip yardımcı olunmalı işte kokuşmuş yanı
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın